Home Festivalul “Filmul de Piatra”, la Piatra Neamt

Festivalul “Filmul de Piatra”, la Piatra Neamt

3 min read
0
0
462

O noua editie inedita a festivalului de scurtmetraje Filmul de Piatra va avea loc, in perioada 24 – 26 septembrie, la Piatra Neamt.

Timp de trei zile, orasul Piatra Neamt va fi cuprins de “o sarbatoare a filmului si a artelor”. Organizatorii pregatesc pentru aceasta editie a festivalului Filmul de Piatra un program inedit care contine, pe langa proiectiile de film, concerte, spectacole multimedia si spectacole de teatru. Toate manifestarile se desfasoara in aer liber, iar accesul publicului este gratuit.

Vineri, proiectiile, concertele si celelalte surprize au loc in centrul orasului, in Piata de la Turnul lui Stefan. Ziua vor avea loc concerte unplugged la colt de strada: The Amsterdas si invitatii lor sustin mini-concerte in diverse locatii din Piatra Neamt. La apus, la Turnul lui Stefan, trupa The Amsterdams va canta unplugged, fara scena. Tot vineri seara, la Turn, vor fi proiectii de film– Best Of editia 1 a festivalului Filmul de Piatra.

Sambata si duminica, festivalul Filmul de Piatra se muta pe varful muntelui Cozla. Aici se poate ajunge dupa o plimbare gratuita cu telegondola, care pleaca din fata garii din Piatra Neamt, trece pe deasupra orasului si ajunge pe varful muntelui, pe platoul unde se desfasoara festivalul Filmul de Piatra.

Sambata, la apus, pe varful muntelui, va avea loc un show multimedia Matze/ Zona libera. Sambata seara, tot pe varful muntelui, vor fi proiectiile unor filme care au fost prezentate in cadrul Festivalului Anim’est, iar duminica vor fi proiectate mai multe scurtmetraje islandeze.

Pe site-ul festivalului, cinefilii din toata tara vor putea participa la un concurs. Premiile constau in cazare si masa la Piatra Neamt pe durata celor trei zile si nopti de festival.

SURSA: http://www.stiridebine.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…