Home O firma care activeaza si la Brasov face aplicatii iPhone si iPad pentru Jaguar

O firma care activeaza si la Brasov face aplicatii iPhone si iPad pentru Jaguar

2 min read
0
0
223
Compania iQuest, furnizor de soluţii şi servicii IT cu o echipă de peste 330 de specialişti în centrele de dezvoltare software de la Cluj Napoca şi Braşov, a lansat recent aplicaţii iPhone, iPad şi Android pentru constructorul auto Jaguar şi estimează pentru acest an afaceri de peste un milion de euro pentru divizia de aplicaţii mobile. „Vânzările generate de aplicaţiile pentru mobile vor reprezenta în 2011 aproximativ 10% din business-ul iQuest, în creştere semnificativă faţă de anul trecut”, a declarat Cornelius Brody, CEO iQuest.
„Clienţii noştri sunt în principal companii deschise noilor tendinţe de comunicare şi în prezent suntem implicaţi în proiecte pentru companii din domeniul auto, media sau retail”, a adăugat Brody.
Costul pentru dezvoltarea unei aplicaţii mobile variază de la câteva mii de euro, până la zeci de mii, în funcţie de complexitatea acesteia, iar dezvoltarea unui proiect complex poate dura chiar şi câteva luni. În plus faţă de costurile iniţiale pentru dezvoltarea unei aplicaţii pentru platforme mobile, apar costuri ulterioare, care presupun mentenaţă, precum şi dezvoltarea de versiuni îmbunătăţite.

Sursa: Buna Ziua Brasov

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…