Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni O noua prezenta in Cupa Mondiala pentru schioara Ania Caill, legitimată la CS Caraimanul Bușteni

O noua prezenta in Cupa Mondiala pentru schioara Ania Caill, legitimată la CS Caraimanul Bușteni

2 min read
0
0
317

La finalul săptămânii trecute, în Austria a avut loc un nou eveniment în cadrul Cupei Mondiale la schi alpin în probele de viteză, desfășurat la Altenmarkt-Zauchensee. Sâmbătă, a fost programată proba de coborâre, care a avut o desfășurare inedită, disputându-se în două manșe, primele 30 clasate din manșa întâi calificându-se în cea de-a doua.

l_83015

La start s-a aflat și o reprezentantă a României, Ania Caill, legitimată la CS Caraimanul Bușteni, care are un prim sezon complet în Cupa Mondială. Singura concurentă tricoloră din competiție nu a reușit să se califice în manșa secundă, însă a avut o evoluție bună pentru momentul în care se găsește în cariera sa.

Ania a încheiat prima manșă pe locul 52, cu o întârziere de 5,12 secunde față de legendara schioare americană Lindsey Vonn, cea care avea să obțină al 36-lea său succes din Cupa Mondială la proba de coborâre, egalând recordul all-time al austriecei Annemarie Moser-Pröll.

Sportiva clubului prahovean a arătat, astfel, un progres de secunde bune față de sezonul precedent, fiind la două secunde și jumătate de Topul 30 și în jur de trei secunde de Top 10.

Ieri, aceasta urma să ia parte la proba de Super G din cadrul evenimentului de la Altenmarkt-Zauchensee, a doua etapă la această disciplină din actualul sezon al Cupei Mondiale.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

6 beneficii pe care ti le ofera un carut 3 in 1

Cauti sa investesti intr-un carut 3 in 1 de calitate? Descopera principalele beneficii de …