Home Breaking News Stiri Exclusive Oana STOIANOVICI: “Care sunt cele mai aşteptate cadouri de ziua îndrăgostiţilor”

Oana STOIANOVICI: “Care sunt cele mai aşteptate cadouri de ziua îndrăgostiţilor”

6 min read
0
0
499

STOIANOVICI-Oana-wbMai sunt doar câteva zile până la Sfântul Valentin, un moment în care mulţi români aleg să-şi exprime sentimentele faţă de cei dragi. De multe ori, cadourile pe care le aşteptăm nu coincid cu cele pe care le primim în realitate. Pentru că această sărbătoare a fost preluată din Statele Unite, este interesant să observăm care sunt cele mai aşteptate cadouri de către americani, de Ziua Îndragostiţilor. Astfel, potrivit National Retail Federation, citată de Statista.com, o treime dintre respondenţi doreşte întâlniri romantice, un sfert preferă voucherele-cadou, iar pe locurile următoare se află florile (16,4%), ceasurile sau bijuteriile (15,4%) şi dulciurile (11,7%).   

Oana Stoianovici, coach şi specialist în dezvoltare personală şi feminitate, crede că a trecut vremea cadourilor tradiţionale, găsite la colţ de stradă. Şi în România, din ce în ce mai multe femei preferă să trăiască experienţe de neuitat alături de parteneri şi devin tot mai dezinteresate de obiecte. “Iată că începem să depăşim, uşor-uşor, efervescenţa epocii axată pe consum. De altfel, studiile arată că, adesea, în ţările cu un nivel economic ridicat, indicii de fericire sunt destul de scăzuţi, iar oamenii au început să înţeleagă că experienţele trăite alături de cei dragi sunt mai preţioase decât obiectele. România a trecut, în 2007-2008, printr-o perioadă în care oamenii au pus accentul pe consum, însă la aproape un deceniu de atunci, valorile societăţii încep să se schimbe”, declară Oana Stoianovici.

Nu aveţi încă o relaţie? Există un răspuns şi pentru această situaţie. Spre exemplu, tot în America, un alt studiu arată că una din cinci femei cumpără cadouri pentru… ele însele. Mai mult, bărbaţii sunt mai înclinaţi să cumpere cadouri pentru soţiile lor (63%), faţă de femei pentru soţii lor (30%), acestea gândindu-se, în egală măsură, la mamele lor (tot 30%).

În cazul în care nu v-aţi hotărât asupra unui cadou, mai aveţi timp să-i oferiţi iubitei un loc la conferinţa „O zi de femininitate”, susţinută de Oana Stoianovici, pe 12 martie 2016, la Bucureşti. „Bărbaţii ştiu că atunci când partenerele lor sunt fericite şi calitatea relaţiei lor este mult mai bună. Care este secretul pentru a face o femeie fericită? O sprijini să crească pe plan personal şi să înveţe cum să aibă mai multă grijă de ea însăşi şi să fie fericită independent de tine, renunţând la a se sacrifica pentru ceilalţi”, spune Oana Stoianovici.

„O zi de femininitate” este o conferinţă pe teme de dezvoltare personală a femeii, unde femeile vor descoperi cum pot avea grijă de ele însele, reuşind, în acelaşi timp, să găsească echilibrul în îndeplinirea diverselor roluri în familie şi în societate. Mai multe detalii pe www.thefeminine.eu şi www.facebook.com/oanastoainovici.ro.

Coach cu experienta de peste 11 ani şi specialist în feminitate, Oana Stoianovici a interacţionat cu peste 2000 de femei în ultimii ani. În activitatea ei, specialistul le sprijină pe femei să-şi atingă potenţialul lor cel mai înalt.

Transmite,

Dr. Tănase TASENŢE

Director General

Plus Communication

0725.465.508

 

Persoană de contact

Oana ŞTEFĂNESCU

Responsabil comunicare

Telefon: 0740.240.938

E-mail: oanastefanescu@stoianovici.ro

Website: http://www.thefeminine.eu/

http://www.facebook.com/oanastoainovici.ro

14 februarie 2016

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …