Home Oana Zăvoranu pozează cu crucea în Playboy

Oana Zăvoranu pozează cu crucea în Playboy

3 min read
0
0
491

Iese iar scandal cu Biserica?

Oana Zăvoranu şochează din nou. Abia ieşită dintr-un scandal-monstru cu Pepe, soţul ei, cu care se află în plin divorţ, Zăvo îşi va expune nurii în cea mai cunoscută revistă pentru bărbaţi din lume, într-un pictorial care va stârni cu siguranţă controverse.

Zăvo a acceptat, pentru pictorialul din următorul număr al revistei Playboy, o temă care pare să i se potrivească-mănuşă: exorcizarea. Oana va putea fi văzută, cel mai probabil de la sfârşitul acestei săptămâni, în celebra revistă pozând în ipostaze sexy şi expunându- şi noile forme, modificate chirurgical cu doar câteva săptămâni în urmă, în preajma unor obiecte religioase precum crucea din imaginea alăturată.

«Nu e în simţul creştin»

Primele reacţii au apărut ieri, la câteva minute după ce fotografia de la making-of a fost publicată în exclusivitate pe www.libertatea.ro.

“O alăturare între un simbol religios şi lucruri care ţin de sfera erotismului nu-şi are locul. Nu e în simţul creştin”, ne-a declarat părintele Iacob Ieronim, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice. “Nu vreau să comentez nimic”, ne-a spus, ieri, Cătălin Mihăilă, redactorul-şef al revistei Playboy, în vreme ce Oana Zăvoranu s-a mulţumit să declare sec: “Nu mă interesează”.

I-a enervat pe popi şi acum 2 ani

În 2009, Oana a stârnit mânia feţelor bisericeşti atunci când a realizat o filmare în haine de călugăriţă. “E inadmisibil, există limite care nu pot fi depăşite. A încălcat legea”, spunea atunci părintele Costel Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Mai mult:  Libertatea.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…