Home Breaking News Stiri Exclusive “Oaza de liniste” – Expoziție de pictură a pictoriței Dorina Dima la Sinaia (Video)

“Oaza de liniste” – Expoziție de pictură a pictoriței Dorina Dima la Sinaia (Video)

2 min read
0
0
559

Centrul Cultural Carmen Silva din Sinaia găzduiește în această perioadă lucrările de artă ale pictoriței  Dorina Dima. La vernisajul expoziției intitulat sugestiv  “Oază de Linişte” au participat zeci de iubitori de artă care au privit cu admirație toate lucrările expuse în galerie.

Carmen2Artistista confirmă că s-a inspirat din frumusețea naturii fiind atrasă de peisaje sau de motivele florale.  Aflată la cel de-al treilea vernisaj pe simezele Centrului Cultural din Sinaia, Dorina Dima, spune că acum timpul nu mai este un impediment  iar pictura ramane una dintre modalitățile prin care artista a  ales să-și exprime ideile prin tușa caracteristică lucrărilor sale.

Reprezentanții Centrului  Cultural Carmen Silva spun că își doresc ca aceste evenimente să fie cât mai dese mai ales că lucrările artistei au fost apreciate și admirate de public. Expoziția  prezentată cuprinde peste 30 de lucrări, ulei pe pânză.

Localnicii și turiștii vor putea vizita expoziția “Oază de Linişte”  găzduită de Centrul Cultural din Sinaia, timp de o lună.

 

SURSA: Ady BURCEA
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…