Home Operaţia lui Teo a reuşit! Vezi ce spun medicii!

Operaţia lui Teo a reuşit! Vezi ce spun medicii!

7 min read
0
0
430

Teo Trandafir a fost operată astăzi la Viena. Intervenţia chirurgicală a fost reuşită, iar vedeta a fost mutată la Terapie Intensivă.

UPDATE ora 19:35 «Sunt destul de optimist că intervenţia va duce la vindecarea pacientei»

„Doamna Teodora Trandafir a suferit astăzi o intervenţie chirurgicală majoră pentru infecţia pancreatică şi cea abdominală care s-au exacerbat. Rămăşiţele necrozate ale glandei pancreatice au fost îndepărtate, după care s-au făcut un drenaj şi un lavaj al cavităţii abdominale. Sunt destul de optimist că această intervenţie reprezintă un pas major în vindecarea pacientei“, a declarat prof. Michael Gnant, directorul Departamentului de Chirurgie şi şeful echipei care a realizat operaţia.

Potrivit medicilor vienezi, în următoarele zile, Teo va rămâne sub observaţie la Terapie Intensivă.

UPDATE ora 17:25 Operaţia lui Teo Trandafir s-a încheiat. Potrivit medicilor, vedeta a fost mutată la Terapie Intensivă, iar starea ei de sănătate este bună.

UPDATE ora 17:00 Nici la această oră, tatăl lui Teo Trandafir, dr. Ion Uţă, nu ştie nimic despre starea sănătăţii fiicei sale. Medicul brăilean este disperat şi nu înţelege de ce bărbatul care o însoţeşte, un anume Teodorescu, nu sună să dea veşti.

Dr. Uţă a luat legătura chiar şi cu prieteni medici din Viena, oameni care, deşi s-au interesat, n-au reuşit să-i spună nimic.

“Este posibil ca operaţia, fiind foarte grea, doctorii să fie extrem de rezervaţi în următoarele 12 ore. Problema este că nici măcar nu ştim dacă a ieşit din operaţie. Nici nu ştiu ce să mai cred. Am tot încercat să vorbesc cu acest Teodorescu, dar el când sună, sună cu număr ascuns şi nu ne furnizează decât informaţiile pe care vrea el să le furnizeze. Mă disperă tăcerea din jurul operaţiei lui Teo, secretomania asta!”, a declarat, în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Brăilă doctorul Ion Uţă.

Doctorul Uţă şi-a luat astăzi liber, s-a dus acasă să aştepte veşti din Austria: “Eu n-am vorbit cu Teo, am vorbit acum două zile cu soţia, care este în directă legătură cu Teodorescu, persoana are are grijă de Teo. Ştiu că acum o operează, am nişte emoţii cumplite. Operaţia poate dura de la 30 de minute până la şase ore, doar medicul care a deschis-o poate spune. Sper să aflu înaintea presei”.

Potrivit dr. Uţă, până acum, medicaţia lui Teo a costat 50.000 de euro. “Dacă nu era Sârbu, nu ştiu ce făcea. Numai spitalizarea pentru o zi costă 1.000 de euro”.

UPDATE 12.30: Tatăl lui Teo Trandafir, îngrijorat fiindcă nu ştie de ce nu se încheie operaţia

Ion Uţă stă numai lângă telefon de când a început operaţia. El spune că nu-şi explică de ce nu anunţă nimeni care este stadiul operaţiei: “Mă îngrijorează tăcerea asta! Noi nu putem suna, aşteptăm să ne sune!

Carmen Harra: “Teo Trandafir va trăi până la 67 de ani, poate 72”

Tatăl lui Teo, disperat: “Nu pot decât să sufăr şi să mă rog”

Ca medic, Ion Uţă este conştient că operaţia e foarte grea: “E al dracului de grea. Va rămâne cu sechele!”, ne-a declarat în exclusivitate.

Doctorul Uţă şi-a luat astăzi liber, s-a dus acasă să aştepte veşti din Austria: “Eu n-am vorbit cu Teo, am vorbit acum două zile cu soţia, care este în directă legătură cu Teodorescu, persoana are are grijă de Teo. Ştiu că acum o operează, am nişte emoţii cumplite. Operaţia poate dura de la 30 de minute până la şase ore, doar medicul care a deschis-o poate spune. Sper să aflu înaintea presei“.

Potrivit dr. Uţă, până acum, medicaţia lui Teo a costat 50.000 de euro. “Dacă nu era Sârbu, nu ştiu ce făcea. Numai spitalizarea pentru o zi costă 1.000 de euro“.

Un prieten, despre Teo: «Sigur s-a îmbolnăvit de la pastilele de slăbit»

SURSA: http://www.click.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…