Home Pârtie de snowtubing în staţiunea Azuga

Pârtie de snowtubing în staţiunea Azuga

3 min read
0
0
981

Distracţie şi voie bună pe omăt, la Azuga. Zeci de copii au venit în staţiune special pentru a testa zona de snowtubing, care este situată la baza pârtiei Cazacu.

Turiştii care ajung pe Valea Prahovei au în această iarnă noi posibilităţi de petrecere a timpului liber. Administraţia locală din Azuga ne asigură că toată lumea, indiferent de vârstă, poate încerca cel puţin o dată această experienţă. Snowtubing-ul constă într-o partidă de alunecare rapidă pe zăpadă cu ajutorul unui colac de cauciuc. „Tinerii care încearcă noua pârtia sunt foarte entuziasmaţi şi fericiţi. Iată că, staţiunea Azuga, oferă un obiectiv în premieră pentru această zonă. Este o nou mod de a face agrement, deosebit de atractiv”, a precizat primarul staţiunii Azuga, Adrian Purcaru. Pistele de snowtubing au fost realizate de câţiva monitori de schi, care au investit aproape 10.000 de euro în amenajarea zonei şi achiziţionarea colacelor. „Turişti de toate vârstele au venit pentru a încerca o tură cu colacul, inclusiv persoane de 65 de ani. Toţi au fost foarte încântaţi de această idee, deoarece nici nu se compară cu materialele improvizate cum ar fi celofanele sau capacele. Am vrut să aducem o diversificare a activităţilor turiştilor în staţiunea noastră”, a explicat investitorul Sebastian Matei.
Cea mai lungă pârtie de snowtubing are 60 de metri, iar cea mai scurtă 30, iar o oră de alunecat pe zăpadă costă 10 lei. În ţări precum Austria, Italia sau Franţa, acest mod de distracţie este nelipsit de la baza pârtiilor de schi, în timp ce, la noi în ţară, de-abia acum prinde contur. A. A.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …