Home Breaking News Stiri Brasov Pârtie omologată şi competiţii de biatlon la Râşnov

Pârtie omologată şi competiţii de biatlon la Râşnov

2 min read
0
0
361

Prima competiţie organizată va fi Cupa Oraşului Râşnov la Biatlon-role, pentru ca în perioada 29 septembrie – 1 octombrie aici să se desfăşoare Finala Cupei Europene la Biatlon – Role

În următoarele două week-end-uri, la Râşnov se vor desfăşura două competiţii sportive de biatlon role. În data de 25 septembrie va avea loc Cupa Oraşului Râşnov la Biatlon-role. Primarul oraşului Râşnov, Adrian Veştea, spune că aici există singura pârtie omologată şi funcţională de biatlon din România, care va fi organizată de altfel cu această ocazie. Pista are o lungime de 2,5 km, cu lăţime de 6 metri şi 30 de linii de tragere, cu alte două de rezervă. „Avem o pârtie realizată la standarde internaţionale care poate fi folosită şi iarna, şi vara. A fost realizată cu o investiţie de un milion de euro şi, după cum ne-a spus şi secretarul general al Federaţiei Române de Schi, Puiu Gaşpar, aceasta este o pistă competiţională care va aşeza Râşnovul pe harta competiţională de profil”, ne-a declarat Adrian Veştea.
În weekend-ul următor, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie tot la Râşnov va avea loc Finala Cupei la Biatlon-Role. Primarul Adrian Veştea mai spune că în scurt timp se intenţionează ca Râşnovul să organizeze competiţii de la Campionate Europene de juniori până la cele de seniori.

SURSA: http://bzb.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…