Home Paştele pe Valea Prahovei (VIDEO)

Paştele pe Valea Prahovei (VIDEO)

2 min read
0
0
223

Mii de turişti sunt aşteptaţi să îşi petreacă sărbătorile de Paşte pe Valea Prahovei. Şi chiar dacă o parte dintre ei au venit cu căteva zile în urmă astăzi turiştii au continuat să vină la munte,cu trenul sau cu maşina. Cele mai căutate au fost pensiunile turistice unde cazarea este oricum mai ieftină.
Gările din staţiunile montane s-au aglomerat de turiştii care au sosit la munte pentru minivacanţa de Paşte.  Acestia spun că vor petrece seara de Înviere la mânăstirile din zonă.  Deşi numărul turiştilor care au ales Valea Prahovei pentru a-şi petrece minivacanţa de Paşte este mai mic faţă de anul trecut,  se pare că Sinaia va fi cea mai aglomerată.  Aici sunt aşteptaţi peste 8.000 de turişti,  iar locurile de cazare din staţiune au fost ocupate în proporţie de 80 la sută.
La Buşteni sunt aşteptaţi aproximativ 3.000 de turişti, iar aici pensiunile au avut cea mai mare căutare. Turiştii spun că aşa este mai confortabil şi mai ieftin.
Sinaia este singura staţiune de pe Valea Prahovei unde încă se mai poate schia, cele mai bune fiind pârtiile din Valea Dorului. În noaptea de Înviere, miile turiştii sunt aşteptaţi la Mănăstirea din Sinaia şi la cea din Buşteni, unde slujba va fi oficiată in aer liber.

httpv://www.youtube.com/watch?v=GW_l63JKx6Y

SURSA: http://www.stiriploiesti.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…