Home Distracţie de Paşte la Gura Diham pe Valea Cerbului (VIDEO)

Distracţie de Paşte la Gura Diham pe Valea Cerbului (VIDEO)

3 min read
0
0
276

Miile de turişti sosiţi pe Valea Prahovei pentru a-şi petrece minivacanţa de Paşte au continuat astăzi petrecerea la iarbă verde. Valea Cerbului din Buşteni a fost o zonă greu încercată. Sute de grătare au sfârâit, încărcate din plin cu mici, friptură sau pulpe de pasăre. Nu au lipsit nici mieii făcuţi la proţap, iar totul a fost udat din plin cu bere şi vin, pentru că, spun turiştii, doar aşa te poţi distra pe cinste de Paşte.
Încă de dimineaţă Valea Cerbului a fost invadată de amatorii de petreceri în aer liber. Muzica şi voia bună, au răsunat peste vale iar fumul grătarelor a invadat în scurt timp natura. Şi după ce aseară au fost cuprinşi de fiorul credinţei la slujba de Înviere, astăzi au trecut la cele lumeşti. Pentru că nu prea au avut timp de drumeţii turiştii sosiţi din toate colţurile ţării au dat drumul la distracţie. Şi după ce s-au cinstit bine şi-au adus aminte că Paştele trebuie sărbătorit cum se cuvine.
Pentru unii dintre turişti minivacanţa de Paşte la munte a devenit o tradiţie si spun ca vin in fiecare an la cabana din zonă cu acelaţi chef de distracţie.
Gazdele le-au pregătit turiştilor şi o surpriză : miel la proţap, după ce l-au pregătit cu mirodenii şi sosuri speciale.
În prima zi de Paşte, la Sinaia, împătimiţii sporturilor de iarnă s-au putut bucura pe schiuri, de zăpada rămasă la peste 2.000 de metri altitudine, pe pârtia din Valea Dorului.

httpv://www.youtube.com/watch?v=1Fp2l1F-m1g

SURSA: http://www.stiriploiesti.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…