Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Pe 29 decembrie 2011 se deschide sezonul de schi la Predeal

Pe 29 decembrie 2011 se deschide sezonul de schi la Predeal

2 min read
0
0
258

Ziua va debuta cu open-ul de slalom (feminin şi masculin), la care vor participa competitori de la toate cluburile sportive afiliate la Federaţia Română de Schi, fără limită de vârstă. Rezultatele obţinute în cadrul competiţiei se vor puncta în Cupa României.

La ora 14.30 va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor, iar apoi se anunţă o nouă seară incendiară la poalele pârtiei Clăbucet, alături de Cristina Kiseleff, care va susţine un concert de vioară electrică, de la ora 15.15.Trupa Compact a pregătit, cu începere de la ora 16.00,un spectacol live.

„Îi aşteptăm pe toţi cei pasionaţi de sporturile de iarnă, dar şi pe cei care vor pur şi simplu să se distreze şi să se relaxeze, la un eveniment deosebit. Îi asigurăm că buna dispoziţie va fi cuvântul de ordine, iar distracţia va fi la ea acasă, aşa cum se întâmplă de fiecare dată când organizăm un eveniment la Predeal“, spune primarul Oraşului Predeal, domnul Ionel Goidescu.

Seara se va încheia cu o coborâre spectaculoasă cu făclii a reprezentanţilor şcolii de schi, monitorilor, Serviciului Salvamont şi Jandarmeriei, dar şi cu un extraordinar foc de artificii, pregătit de organizatori.

SURSA: http://prinbrasov.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…