Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Pe partia Kalinderu din statiunea Busteni va puteti da cu sania chiar si acum!

Pe partia Kalinderu din statiunea Busteni va puteti da cu sania chiar si acum!

1 min read
0
0
1,332

Nu mai este zapada, insa aici exista “sania pe sine” care provoaca aceleasi senzatii, poate chiar si mai tari, decat cele de pe o sanie obisnuita. “Fun-park Kalinderu” din statiunea Busteni si-a deschis portile si asteapta turistii care vin in week-end pe Valea Prahovei si sunt dornici de atmosfera de pe partie chiar si pe timpul verii. In fun-park exista si o suprafata artificiala pentru cei care vor sa schieze dar sunt si alte posibilitati de distractie.

Telescaunul nu functioneaza deocamdata insa preturile la celelalte instalatii vor atrage cu siguranta foarte multi turisti in sezonul cald. In asteptarea acestora, administratorii parcului pregatesc si alte surprize.

In acest moment, o cursa cu sania-tobogan costa 5 roni, iar la mai mult de 5 curse se fac reduceri. Pentru banda tubing folosita la alunecarea cu colaci pe pista special amenajata 5 urcari costa numai 10 lei. Pe suprafata artificiala de schi impatimitii acestui sport aproape ca pot uita ca iarna este inca departe…

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

STATIUNEA BUSTENI – CAPITALA ALPINISMULUI ROMANESC, A TINERETULUI SI TURISMULUI MONTAN

Dragi locuitori ai orasului BUSTENI, Vin in fata voatra, pentru a doua oara, ca si candida…