Home Peste 50 de rideri au dat trickuri internaţionale la ultima etapă Dew Tour 2011, la Predeal

Peste 50 de rideri au dat trickuri internaţionale la ultima etapă Dew Tour 2011, la Predeal

5 min read
0
0
147

  • Sâmbătă, 05 februarie, la Predeal, pe pârtia Variantă, s-a încheiat Dew Tour 2011
  • Ultima etapă Dew Tour 2011 reprezintă prima competiție profesionistă de snowboarding organizată în România recunoscută de Federaţia Internaţională de Snowboarding şi inclusă în circuitul internaţional de concursuri Ticket To Ride
  • În cadrul finalei turneului organizat de Mountain Dew, peste 50 de rideri şi-au adus placa pentru a impresiona juriul şi publicul şi pentru a deveni Campion Dew Tour 2011

Ultima etapă Dew Tour 2011, organizată cu sprijinul Primăriei Predeal s-a ridicat la nivelul de adrenalină aşteptat de rideri şi public. Competiţia desfăşurată pe pârtia Variantă în Predeal a fost o premieră în România, atât prin setupul snowparkului construit de Mountain Dew, cât şi prin includerea în Ticket To Ride, circuit internaţional de concursuri de snowboarding. În cadrul concursului, s-au înscris rideri din toată ţara (Bucureşti, Braşov, Buşteni, Baia Mare, Predeal, Târgu Mureş, Sf. Gheorghe etc.), dar şi un rider din Statele Unite ale Americii, Brandon Rutherford, care s-a calificat în semifinală. Cei peste 50 de participanţi cu vârste cuprinse între 10 şi 53 de ani, au „interpretat” un spectacol de trickuri pline de personalitate şi creativitate. Kinda Geza, câştigătorul etapei de la Sinaia, şi-a dirijat placa spre titlul de Campion Dew Tour 2011 la Snowboarding datorită trickurilor spectaculoase. Paul Leş, câştigător al tuturor premiilor de Best Skier în cadrul Dew Tour 2011, a fost răsplătit cu titlul de Campion Dew Tour 2011 la Schi.

La finalul concursului, premiile au fost înmânate de Primarul Predealului Ion Goidescu, următorilor concurenţi:

Clasamentul Dew Tour 2011 Predeal:
Locul I – Mihail Gherghelah
Locul al II-lea – Vlad Voinescu
Locul al III-lea – Kinda Geza

Premii speciale:
Best Babe: Sonia Nicolau
Best Rookie: Radu Stolz
Amateur Killer: Daniel „Alifie” Teodorescu
Best Skier: Paul Leş

Dew Tour 2011:
Campion snowboarding: Kinda Geza
Campion schi: Paul Leş

Riderii nu au impresionat numai juriul, ci şi publicul. Inspiraţi de trickurile de pe snowpark, cei prezenţi au putut lua lecţii de snowboarding gratuite în cadrul Learn To Ride. Programul a fost completat şi de concursul Highest Ollie, săritura în înălţime, iar riderii care au reuşit să sară cel mai mult au fost Daniel Teodorescu şi Flavius Nedelcu.

Dew Tour 2011, desfășurat sub sloganul Du-ți placa acolo unde îi este locul a însemnat prima competţie profesionistă de snowboarding Ticket To Ride Tour din România, peste 115 de rideri înscrişi, multe doze de adrenalină şi spectacol.

Premiile totale oferite în cadrul Dew Tour au fost de 7.500 de euro, iar mai multe detalii despre turneul de snowboarding organizat de Mountain Dew, şi alte evenimente viitoare puteţi găsi pe www.mountain-dew.ro.

Despre Mountain Dew

MOUNTAIN DEW, marcă înregistrată a PepsiCo este asociată spiritului tânar, sporturilor extreme, muzicii alternative şi nonconformismului culturii urbane în toate formele sale. In Romania, produsele Mountain Dew  sunt îmbuteliate şi distribuite de îmbuteliatorul autorizat al companiei, QAB SRL, companie detinuta de PepsiCo.

SURSA: http://www.stiribrasov.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…