Am incheiat penultima duminica de WinterKiss din Predeal, unde, contrar datei de 6 martie, a nins mai ceva ca de sarbatori: cu fulgi mari si desi, cum vedem in filmele americane de Craciun.

Invitatii lui Dj Yaang in studioul Kiss Fm de pe partia Clabucet au fost Dj Antonio Parazar si al sau coleg White Trumpet. Impreuna au remixat playlist-ul Kiss FM si au cantat live trumpet peste piesele din tracklist, tot asa cum au facut si asta-vara la Summer Kiss Costinesti. Pe White Trumpet l-am tot auzit in ultima vreme pe piesa Andrei – Something New remixata de Dj Yaang interpretand tema de trompeta.

Din formula lor insa a lipsit saxofonistul Cosax, responsabil pentru piesa Mr. Saxobeat a Alexandrei Stan, din pricina faptului ca acesta era plecat cu Alexandra in America la premiile muzicale din Miami, acolo unde piesa Mr Saxobeat face furori.

In aceasta atmosfera am incheiat penultima duminica de la Winter Kiss Predeal. De maine revenim in studioul central din Bucuresti la Kiss Kiss in the Mix, in formula completa Dj Yaang & OLiX.

SURSA: http://www.kissfm.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Obiceiuri bune pe care le au elevii care invata foarte bine – sfaturi pentru clasa a 8-a

Clasa a 8-a este un an deosebit deoarece elevul va sustine acum un examen important, care …