Home Plimbare in aer liber, la Braov

Plimbare in aer liber, la Braov

1 min read
0
0
183

Primăria municipiului Braşov şi Asociaţia EuroTrainer anunţă lansarea primului eveniment de walking (plimbare în aer liber) organizat de Federaţia Internaţională de Sport Popular din România/Internationaler Volkssportverband (FISP/IVV), în perioada 11 – 12 septembrie la Braşov.

În cele două zile de walking în Braşov, pe trasee alese pentru reprezentativitatea lor şi în spaţii de socializare pentru mic dejun şi prânz, se va exersa mersul în aer liber în ritmul propriu, fără constrângeri.

Traseele sunt  marcate şi pot avea 5, 10 sau 20 de kilometri, fiecare participant optând pentru un traseu în funcţie de pregătirea fizică.

Plecarea pe traseu, pe bază de înscriere şi achiziţie pachet de start (10 lei) are loc între orele 8:00 şi 12:00 (ora 10:00 pentru traseul de 20 km), revenirea din traseu fiind până la ora 18:00.

Maratonul se va desfăşura sub sloganul “Pace – Prietenie – Sănătate”, reprezentând primul eveniment de plimbare în aer liber din România.

SURSA: http://www.evz.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Simți că nu mai dai randament la muncă? Iată TOP 5 activități pe care să le faci în weekend ca să fii mai productiv în timpul săptămânii!

Când îți dorești o carieră de succes, este imposibil să nu te stresezi la locul de muncă. …