Home Ponta a terminat al treilea etapa a X-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia

Ponta a terminat al treilea etapa a X-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia

3 min read
0
0
218

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a terminat al treilea, la categoria la care a concurat, etapa a X-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, care s-a desfăşurat, duminică, la Sinaia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit organizatorilor, Victor Ponta, care a pilotat un automobil Mitsubishi Lancer Evo X, s-a clasat pe locul al treilea la categoria “H”, la care s-a înscris în concurs.

Înainte de concurs, Ponta declara că ar fi mulţumit dacă ar termina cursa şi că speră să nu se întâmple ceva pe drum. El mai spunea că prin această participare a vrut să arate că poate să fie şi pilot chiar dacă “cineva” l-a criticat, spunând că este doar copilot.

De asemenea, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care a participat şi el la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia, s-a clasat pe locul al treilea ca categoria “I”- Automobile Istorice, după runda de duminică.

Vineri, la etapa a IX-a a campionatului, Tăriceanu a ocupat tot locul al treilea la aceeaşi categorie.

Pentru Călin Popescu Tăriceanu, cursa de la Sinaia nu a fost o premieră, el participând şi anul trecut la această competiţie, în timp ce Victor Ponta a concurat pentru prima dată la Campionatul Naţional de Viteză din staţiune.

De altfel, Ponta a declarat că cel care l-a convins să participe la această cursă a fost Tăriceanu.

În acest weekend, la Sinaia, s-au desfăşurat etapele a IX-a şi a X-a ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, sub denumirea “Trofeul Sinaia Forever”.

Ediţia de anul acesta a fost a treia a Trofeului “Sinaia Forever”, cursa automobilistică la care s-au înscris 76 de piloţi, având o lungime de 3.015,2 metri, iar diferenţa de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri.

SURSA: http://www.gandul.info

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …