Home Prahoveanul cu braţ de fier

Prahoveanul cu braţ de fier

3 min read
1
0
464

Are 46 de ani şi, în urmă cu doar un an şi jumătate, s-a hotărât să se apuce de skandenberg. I-a fost suficient pentru a ajunge în topul sportivilor care practică această disciplină.

Este vorba despre Cornel Novitchi, care a participat, recent, la Campionatul Naţional de Skandenberg, susținut la Bucureşti. Venit ca un outsider, sportivul din comuna Adunaţi a reuşit performanţa să ajungă în finală, pe mâna stângă. Faptul că nu era cunoscut în lumea acestei discipline, l-a ajutat foarte mult. Nu puţini au fost adversarii care au crezut că-l pot pune jos imediat. Însă, antrenamentele şi voinţa l-au făcut pe Cornel să ajungă vicecampion naţional.
“A fost un campionat, spun eu, reușit, un spectacol…, chiar a ieșit foarte frumos și cu număr foarte mare de participanți. Unii nu se așteptau să mă vadă acolo sus, dar adversarii se vor antrena și mai bine de acum înainte”, a declarat vicecampionul naţional Cornel Novitchi.

Vrea ca tinerii să aibă șansa lor
Regimul de viaţă este destul de strict pentru un asemenea sportiv. Lucru pe care Cornel îl simte din plin. Performerul își dorește să continue și mai vrea ca administraţiile locale sau societăţile comerciale care o duc bine să sprijine tinerii care vor să facă sport de performanţă. Nu contează în ce domeniu.
“Problema cu tinerii este că nimeni nu prea îi susține. Ar trebui să fie încurajați, oamenii de afaceri care ar putea financiar, să se implice și ei în promovarea sportului în general, nu numai la skandenberg”, a declarat Cornel Novitchi.
Vicecampionul național se antrenează într-o sală de forţă din Câmpina și are de gând să obțină și alte performanțe, respectiv să se întoarcă de la campionatele europene şi mondiale, la care va participa, cu cel puţin o medalie.Relu NISTOR

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

One Comment

  1. dumitru

    14 decembrie 2010 at 7:39 PM

    as vrea daca se poate sa l contactez si eu pe domnul Cornel NOVITCHI va multumesc foarte mult !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…