Home Preh România angajează 200 de persoane la fabrica de la Ghimbav, în urma extinderii activităţii

Preh România angajează 200 de persoane la fabrica de la Ghimbav, în urma extinderii activităţii

2 min read
0
0
790

Producătorul de componente auto Preh va angaja la fabrica din Ghimbav peste 200 de persoane, în urma extinderii capacităţii de producţie, investiţie de aproximativ 4,5 milioane de euro, a declarat directorul general al subsidiarei din România, Mihaela Forgaciu.

Preh România produce la Ghimbav sisteme electronice de comandă, acţionare şi control pentru Volkswagen şi Audi, iar anul acesta a devenit furnizor BMW pentru seriile X1,X3, X5 şi seria 6 Cabrio.

“În prezent, la fabrica noastră lucrează 340 de salariaţi, dintre care 100 au fost angajaţi anul acesta. Până anul viitor, inclusiv, vom mai angaja peste 200 de persoane, ca urmare a proiectului de extindere a activităţii”, a spus Forgaciu. Compania chineză Joyson Holding a preluat în acest an 74,8% din acţiunile firmei germane Preh. Fondul de investiţii german Deutsche Beteiligung AG controlează 25,2% din acţiunile Preh.

Preh a investit 2,5 milioane euro în acest an pentru extinderea suprafeţei fabricii şi a capacităţii de producţie, iar până la sfârşitul anului vor mai fi alocate aproximativ 2 milioane euro pentru instalarea unor noi linii de montaj.

“Am extins suprafaţa fabricii cu 2.000 de metri pătraţi, ajungând astfel la 8.300 metri pătrţi şi am dublat capacitatea de producţie la 3 milioane de piese anual”, a precizat Forgaciu. Pentru acest an, reprezentanţii companiei se aşteaptă la afaceri de 40 milioane euro, cu aproape 70% mai mult faţă de rezultatul din 2010.

SURSA: http://www.zf.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…