Home Preselectie Miss Karaoke Romania

Preselectie Miss Karaoke Romania

4 min read
0
0
440

Preselectie Miss Karaoke Romania etapa Bucuresti
Concursul national Miss Karaoke Romania se desfasoara in acest an in toate cele 41 de judete ale Romaniei. Organizatorii, MyKaraoke Romania & MyCasting Agency Romania cauta o reprezentanta a Romaniei pentru editia Miss Karaoke Europe 2012.

Turneul Miss Karaoke Romania va include 41 orase: Bucuresti, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Resita, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Satu Mare, Zalau, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Vaslui, Ramnicu Valcea, Focsani, finala desfasurandu-se pe litoral sau in Bucuresti. Din fiecare oras sunt alese 3 finaliste, care vor participa la finala pe zona din care face parte orasul unde a castigat, juriul fiind format din personalitati marcante ale vietii publice.

Preselectia concurentelor pentru prima etapa a turneului (etapa Bucuresti) va avea loc marti, 8 martie, in incinta London Pub Regie (fostul Posh), incepand cu ora 19.30. Preselectia se va desfasura sub atentul ochi al juriului: Florin de la Marfar, Rares de la Free Deejays, Mc Nino & Razvan Kid Deejay de la MyKaraoke, Juju, Crina Badea si alti membri ai juriului. Cele 12 concurente care vor fi selectionate trebuie sa stie sa cante sau sa faca show, sa aiba un aspect fizic placut, sa cunoasca o limba de circulatie internationala, sa aiba cunostinte de muzica. Concurentele selectate vor putea fi votate de catre prieteni intre 10 si 17 Martie pe www.MyKaraoke.ro si pagina oficiala de Facebook Miss Karaoke Romania, voturi ce vor fi luate in considerare si la concursul de miss. 2 persoane din cele care voteaza vor fi extrase pentru a face parte din juriu. Premiile puse in joc pe parcursul turneului depasesc suma de 100.000 de euro.

Etapa Bucuresti din concursul Miss Karaoke Romania, va avea loc joi, 17 martie incepand cu orele 21.00.

Concurentele se pot inscrie si On-Line pentru Preselectie la http://www.facebook.com/pages/Miss-Karaoke-Romania-powered-by-MyKaraokero/133326670070376

Miss Karaoke Romania powered by www.MyKaraoke.ro Nu Lansam Vedete’n Spatiu… Noi Doar Le Pregatim…

Preselectia va fi urmata de o seara speciala de Karaoke & Party Music de ZIUA FEMEII by Razvan Kid Deejay & Mc Nino (nu e obligatoriu cine vine la preselectie sa ramana si la party dar nu e de ratat…)… cu foarte multe SURPRIZE PLACUTE si CADOURI pentru toate FEMEILE prezente…

Suntem deschisi la Colaborari (locatii in fiecare oras & sponsori) si Parteneriate Media.

Mai multe info: Nino Bolohan, 0747 52 18 22 / 0763 49 11 49, miss@mykaraoke.ro

Autor: MyKaraoke Romania

Sursa: www.stiri.com.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Iată 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru îngrijiri medicale la domiciliu

Sănătatea este întotdeauna cea mai importantă, de aceea are nevoie de atenție suplimentară…