Home Breaking News Stiri Exclusive Primăria Municipiului Chişinău – Scrisoare de multumire majestăţii sale Regele Mihai I Al României

Primăria Municipiului Chişinău – Scrisoare de multumire majestăţii sale Regele Mihai I Al României

3 min read
0
0
246

totpal daily newsComunicat de presă

11 noiembrie 2013

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a adresat astăzi o scrisoare de mulţumire Casei Regale Române, ca urmare a participăriii la festivităţile organizate cu prilejul onomasticii Majestăţii Sale Regele Mihai I al României.

De menţionat că săptămâna trecută Dorin Chirtoacă a participat la un dejun festiv, organizat pentru politicieni şi reprezentanţii corpului diplomatic, la Palatul Elisabeta din Bucureşti. Primarul de Chişinău, împreună cu premierul României, Victor Ponta, au stat la masă alături de Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Edilul-şef al Chişinăului i-a oferit în dar Regelui Mihai o cămaşă naţională cu brâu. În cadrul evenimentului, Dorin Chirtoacă a reiterat invitaţia de a vizita Chişinăul, pentru că Regele Mihai n-a mai vizitat capitala noastră de circa 70 ani.

„Am rămas impresionat. Pentru că nu cred că mai este vreo personalitate politică în viaţă, atât dincoace cât şi dincolo de Prut, care să se bucure de atâta simpatie şi de o imagine atât de bună şi pozitivă ca şi Majestatea Sa Regele Mihai”, a declarat primarul capitalei.

În opinia lui Dorin Chirtoacă, ar fi mult mai corect dacă Majestatea Sa Regele Mihai ar fi repus în drepturi – nu doar vizavi de drepturile civile, cât şi în ceea ce priveşte drepturile politice. „Mult mai corect ar fi dacă ar fi vorba despre un singur stat, o singură lege şi un singur rege”, a subliniat primarul de Chişinău.

—————————————

11 noiembrie 2013

Direcţia Relaţii Publice

Primăria mun. Chişinău

Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 83

MD 2012, Chişinău, Republica Moldova

Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708

e-mail: drp@pmc.md

web: www.chisinau.md

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

5 activități relaxante pentru a alunga rutina

Rutina zilnică poate duce la stări de plictiseală și, în unele cazuri, chiar la anxietate.…