Home Breaking News Stiri Exclusive Primul concurs de miss din 2013 va avea loc la Sinaia

Primul concurs de miss din 2013 va avea loc la Sinaia

2 min read
0
0
236

Domnişoarele dornice de afirmare în modelling au o şansă chiar de la începutul anului 2013. Ele sunt aşteptate pe data de 9 februarie 2013 la concursul Miss Sinaia, competiţie care va avea loc la Hotel Cota 1400.

Concurente vor trebui să participe la cinci probe: defilare pret-a-porter, costum de baie, rochie de seară, o probă de cunoştinţe generale despre staţiunea Sinaia şi o probă de talent. Probabil cea mai gustată de către public va fi ultima probă, deoarece timp de 90 de secunde concurentele vor cânta, dansa, vor spune glume sau vor recita poezi încercând să convingă juriul.

Spectatorii vor asista şi la o prezentare de modă a casei Nausica Mode, iar pe tot parcursul competiţiei mai mulţi solişti români vor încerca să destindă atmosfera.

Tinerele dornice de afirmare se pot înscrie în concurs până la sfârşitul lunii ianuarie. Vârsta participantelor este cuprinsă între 15 şi 28 de ani, iar înălţimea minimă este de 1,64. Menţionăm că pentru participarea concurentelor minore este nevoie de acordul părinţilor.

SURSA: http://www.facebook.com/MissSinaia

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Povestea unui tânăr adevărat, pe două continete / Schiță / Narator MELANIA RUSU CARAGIOIU

Prolog: O poveste, care pare,  cum sunt toate poveștile, dar care se înscrie în.economia d…