Home Breaking News Stiri Exclusive Prof. dr. Adrian BOTEZ – “Legea …şantajului unguresc!!!”

Prof. dr. Adrian BOTEZ – “Legea …şantajului unguresc!!!”

35 min read
0
0
449

…Legea, în general, pe planeta Terra, nu este Vocea Lui Dumnezeu – ci este rezultatul „meditaţiei” (?!), sau, mai curând, al intereselor unor oameni (de obicei, născuţi cu şmecheria la brâu!). În România ultimilor ani, legea este:

  1. fie rezultatul „meditaţiei” (?!) unor escroci ordinari,
  2. fie al „meditaţiei” (?!) unor proşti (cu variantele: cretini, imbecili etc.) –
  3. fie al „meditaţiei” (?!) şi a unora, şi a altora – a se vedea, spre-o pildă, Legea Învăţământului, „asomată” de fie-iertatul Guvern BOC, prin…ASUMARE DE RĂSPUNDERE!

…Dar puţini ziarişti reuşesc să-şi facă „vânt” şi să aibă curajul să zică, franc: „În România, legea a devenit rezultatul şantajului UDMR!”

…Cătălin Baba, ministrul învăţământului, a scos în evidenţă, ba chiar a demonstrat, şi pentru orbi (PRIN COMPORTAMENTUL SĂU INFRACŢIONAL!!!), acest adevăr…”secret al lui Polichinele”:

De patru ani încoace, şantajul este cuvântul de ordine care stă în spatele construcţiei coaliţiei de la guvernare, care, aparent, asigură „stabilitatea politică” în ţară (s.mea). Lupta cea mai aprigă este dată între PD-L şi UDMR. Democrat-liberalii şantajează UDMR, acceptându-le cerinţele de obicei atunci când trebuie să promoveze forţat diferite proiecte legislative, iar Uniunea şantajează permanent PD-L cu solicitări care ţin de teme electorale. Facultatea în limba maghiară de la UMF Târgu Mureş este ultimul exemplu elocvent.

 Subiectul facultăţii în limba maghiară la UMF Târgu Mureş a început încă din momentul în care puterea a început să creioneze Legea Educaţiei. Pe lângă predarea istoriei şi geografiei în limba minorităţilor, în localităţile unde comunităţile sunt numeroase, UDMR a cerut şi restrângerea autonomiei universitare (n.mea: ia uite unde se ascundea LEGEA – de data asta, a “autonomiei universitare”: în pantalonii “ude-MEREILOR”!!!). Schimbarea guvernului a constituit momentul oportun pentru UDMR să forţeze înfiinţarea facultăţii în limba maghiară a UMF Târgu Mureş. De altfel, una din condiţionările pentru susţinerea guvernului Mihai Răzvan Ungureanu a fost tocmai această doleanţă. (…)Primul care a căzut victimă şantajului politic al PD-L a fost ministrul Educaţiei, Cătălin Baba (n.mea: cum să nu se creeze, în România, starea de ANOMIE, la nivelul oamenilor „de rând” – când un ditamai ministru îşi permite să şantajeze cu…NELEGIUIREA, având “şpanga ungurească” înfiptă în spinare???!!!). Rectorul UMF din Târgu Mureş, Constantin Copotoiu, a acuzat într-o conferinţă de presă că a fost avertizat, vineri, telefonic, iar luni – printr-o adresă semnată de ministrul Educaţiei, de Cătălin Baba, că universitatea ar putea fi sancţionată dacă nu rezolvă problema înfiinţării secţiei maghiare la universitate şi nu introduce în Cartă prevederi în acest sens (s.mea). Acuzele, grave, ar trebui sancţionate cu demiterea, nu au fost negate de ministrul Educaţiei” – cf. Q Magazine, 13 martie 2012.

…În ziua de 12 martie 2012, Guvernul actual al României (Guvernul BELFERULUI BĂSESC, M.R.U.!), nu s-a reunit pentru a stabili (fie şi CURAT propagandistic!), re-„calibrarea”, cu, cică, 16%, a salariilor bugetarilor (după ce le tăiase, acest salariu, nu cu doar 25%, ci, în unele cazuri, cu peste 60%!) – nu s-a reunit nici pentru a discuta situaţia disperată a Spitalului de Terapie Intensivă,”Marie Curie”, unde dr. Cătălin Cârstoveanu, prin eforturi titanice, a făcut rost de aparatură medicală ultra-modernă, extrem de utilă celor ce mai vor să trăiască (încă o vreme, pe Terra!) şi foarte costisitoare (cât şi piscinele săteşti, şi pârtiile „schiuitoare”, de niciunde-spre niciunde, şi parcurile din pădurile de la sate, ale madamei Udrea…!) – …dar, din pricini de salarii tăiate, i-a plecat personalul, peste hotare… – …nu s-a reunit să discute nici „enigma” uluitoare, propusă de dr. Horaţiu Suciu, de la Tg. Mureş (s-o explice unui stat românesc CRETIN ŞI FOC DE NESIMŢIT!!!), care doctor cardiolog-pediatru Horaţiu Suciu, cu numai 100.000 de euro, poate şi vrea să opereze, timp de DOUĂ LUNI, sodom de …”bebeluşi”, PE CORD! – da, cu suma asta!!! (cu 100.000 euro, Israelul cel atât de lăudat, face NUMAI O SINGURĂ OPERAŢIE, pe cord de „bebeluş”…!: „În România se nasc anual aproximativ 50 de bebeluşi cu transpoziţie de vase mari, din care eu reuşesc să operez, în cel mai bun caz, aproximativ jumătate. În anii trecuţi am operat în jur de 23-24, şi astfel am făcut ceva economie statului român. Ceilalţi 20 şi ceva sau pleacă afară, sau nu îşi găsesc nici o rezolvare, pentru că este o malformaţie incompatibilă cu supravieţuirea. Este doar un exemplu! Toate operaţiile sunt foarte scumpe şi problema este că în continuare există resursă nefolosită în ţară, iar banii se duc în afară… Pot spune, comparativ, că o intervenţie chirurgicală pe cord deschis în străinătate, în general în Germania şi în Italia, este de la 20.000 de euro în sus. Pentru bebeluşi, cea mai sofisticată procedură, transpoziţia de vase mari (switch arterial), care se face la Deutsches Herzzentrum, în Munchen, costă 50.000 de euro. Costurile noastre se ridică undeva la 5.000 de euro” – cf. medicaacademica.ro, din 2 septembrie 2011)…

Credeţi că pe M.R.U. şi pe Băsescu îi interesează că, neacordând atenţie „bebeluşilor” doctorului Horaţiu Suciu, comit un genocid? ÎI DOARE ÎN PIX!!!

NU! Guvernul lui M.R.U. (români verzi ca…”balega de gâscă”), s-a reunit, în şedinţă de urgenţă, luni, 12 martie 2012, la orele 19, 30, SPECIAL ŞI NUMAI pentru…SEPARAREA MAGHIARĂ DE LA U.M.F., DIN TG. MUREŞ!!!

…Se vrea, de către GUVERNANŢII STRĂINI/ÎN-STRĂINAŢI, CU TOTUL, DE ROMÂNIA – CA OMUL CARE TRAGE SĂ MOARĂ, ÎN SPITAL, S-O ZICĂ ASTA DOCTORULUI, ZOR-NEVOIE, PE UNGUREŞTE…ÎN ROMÂNIA!!!

…” Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat marţi că studenţii şi maghiarii din Târgu Mureş au dorit să protesteze în stradă, în chestiunea universităţii din oraş, dar formaţiunea pe care o conduce le-a cerut să nu facă acest lucru.

<<Studenţii din Târgu Mureţ, maghiarii din Târgu Mureş au vrut să meargă pe stradă, au vrut să iasă. Noi am avut solicitarea expresă şi clară <<Nu iesiţi, fiindcă nu se face politică pe stradă>>, a spus el, întrebat cum comentează protestele recente din acest oraş.

Pe de altă parte, Kelemen Hunor a susţinut că moţiunea de cenzură anunţată de USL nu are şanse să treacă (n.mea: deci, nădejdea voastră este că “vă veţi face de urât”, întru TOATĂ bună-voirea voastră “hungaristo-exclusivă/exclusivistă”, până la… Sfârşitul Lumii!).

Marko Bela, preşedintele onorific al UDMR, a fost întrebat şi el cum comentează faptul că studenţii din Târgu Mureş au protestat luni şi au cerut stoparea amestecului factorului politic în autonomia universitară, iar printre aceştia se aflau şi maghiari.

<<Nu am cercetat naţionalitatea celor care au iesit la proteste (…) dar actuala conducere a universităţii, care nu prea e legală, a dat zi liberă celor care au vrut să participe la aceste acţiuni de protest>>, a comentat Marko Bela.

El şi-a exprimat regretul că <<guvernul e obligat să intervină într-o situaţie care foarte uşor şi foarte repede putea fi rezolvată acolo, la faţa locului, dacă exista voinţă pentru aplicarea legii>>.

Peste 400 de studenţi au protestat, luni, în Piaţa Teatrului din Târgu Mureş, împotriva separării Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş şi împotriva implicării politicului în autonomia universitară, potrivit Agerpres.

<<Noi astăzi ne-am adunat din nou, este a treia acţiune de protest masivă prin care ne exprimăm împotriva nedreptăţilor care se fac împotriva autonomiei universitare a UMF Târgu Mureş. Vrem să ni se aprobe Carta UMF Târgu Mureş, deoarece ea nu conţine nimic ilegal şi a fost blocată de-a lungul timpului, din considerente politice, după cum se vede şi în presa de astăzi de către anumite persoane din conducerea ţării>>, a declarat presei Dan Zolog, preşedintele Ligii Studenţilor Târgu Mureş.

Acesta a arătat că, în continuare, studenţii vor protesta pentru aceste drepturi şi ca LSTM a primit scrisori de susţinere de la celelalte organizaţii studentesti din ţară, care condamnă ceea ce se întamplă la UMF Târgu Mureş.

Protestatarii au scandat <<Vrem autonomie universitară>>, <<Nu ne separaţi>>, <<Baba, Baba, nu strica treaba>>, <<Unitate>>, <<Nu vrem implicarea politicului în autonomia universitară>>, <<Nu vrem separare etnică>> , <<Vrem să învăţam, nu să protestăm>>, <<Oferim şi cerem respect>> – şi altele.

După protestul din Piaţa Teatrului, studenţii au pornit într-un marş către UMF Târgu Mureş” – cf. Hot News.ro, 13 martie 2012.

…Măi, bravilor urmaşi ai lui Attila şi ai lui…Dücso Csaba/Daday Lorand, obrăznicături ordinare – voi veţi fi însemnând “totul” pentru unii ca Traian Băsescu şi briganzii lui “dihorini” (pentru că-i asiguraţi “tronul” lui, construit din plânsul necăjiţilor de români şi din urdorile lingăilor lui “pedelei”!), dar pentru oameni normali, voi, UDMR-ul, sunteţi…”NIMENI PE LUME”!

Chiar UE (masonică-masonică, dar are, chipurile, şi ea, legi…!), interzice “partidele formate pe criterii etnice”! Iar voi, NUMAI ASTA SUNTEŢI! Iar “cozile noastre de topor”…românesc, acceptă ABSOLUT ORICARE ŞANTAJ AL VOSTRU, ACCEPTĂ (la …nevoia lor inumană de “PUTERE”!), CA VOI SĂ LE CEREŢI, ÎN ROMÂNIA NOASTRĂ, SĂ NU MAI EXISTE ROMÂNI!!!…SĂ SE AUDĂ DOAR LĂTRATUL VOSTRU, DE CÂINI AI PUSTIEI!!!

…N-am nimic cu ungurii simpli, prostiţi şi înnebuniţi de voi (…pentru ca să le furaţi, iarăşi, votul, şi să şantajaţi, pe toţi căcănarii noştri de politicieni români, din Parlament şi din Guvern, la nesfârşit!), dar cu obrăznicia voastră, ude-MEREILOR, şi cu trădarea “cozilor noastre de topor”AM TOTUL!!!

…Voi, mangosiţilor, să… “cercetaţi naţionalitatea celor care au ieşit la proteste” – măi, “cercetaşilor”! Aţi făcut…SMI în SRI, va să zică???!!! Dar ia cercetaţi-mă şi pe mine…dar ia cercetaţi voi pe ăştia care am mai rămas români, după recensământul lui Băsescu, din care lipsesc…3 MILIOANE!!! Şi o să vedeţi voi că nu e nevoie de nicio “cercetare hungariană”, în România!

Ia mai duceţi-vă voi, acolo, în pusta voastră, şi “cercetaţi”-vă originile voastre “nobile”, întâi şi-ntâi!

…Şi se mai zicea că numai în România au rămas securişti “la putere”! Da, uite: UDMR-ul este mai securist în România, decât la…Budapesta!

“Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat marţi că au dorit să protesteze în stradă, în chestiunea universităţii din oraş, dar formaţiunea pe care o conduce le-a cerut să nu facă acest lucru.

<<Studenţii din Târgu Mureş, maghiarii din Târgu Mureş au vrut să meargă  pe stradă, au vrut să iasă. Noi am avut solicitarea expresă şi clară <<Nu ieşiţi, fiindcă nu se face politica pe stradă” – …oooo, SALVATORULE DE ROMÂNIE! – “PATRIA MAGHIARĂ, ŢIE, RECUNOSCĂTOARE!!! “…zău, măi, Hunorule, nu şuguieşti, cumva?! Ori ai memoria…cât “aia” de furnică?!

Ia să-ţi aduc eu aminte ce zicea secătura aia de popă al vostru, Laszlo Tökes, joi 22, iulie 2010, la Băile Tuşnad, când urla, ca din gură de …balaur, pentru autonomia Ţinutului Secuiesc:

Vicepreşedintele Parlamentului European, Tökes Laszlo, a pledat joi, la Băile Tuşnad, pentru autonomia Ţinutului Secuiesc şi a spus că, dacă va fi nevoie, maghiarii trebuie să iasă în stradă şi să adopte modelul catalan ori kosovar. <<Trebuie să ajungem în tărâmul unităţii comune. O microregiune de talia Kosovo este şi Secuimea. Kosovo şi-a dobândit independenţa, de ce nu ar putea şi Secuimea să aibă autonomie? Trebuie să ieşim în stradă, dacă este nevoie, dacă trebuie, atunci Secuimea are nevoie de un instrument de tip catalan>>” – cf. NEWSTODAY, joi, 22 iulie, 2010.

…Şi cum vrei tu, măi, popo Tökes, “europarlamentar român”, cică, şi care  ne trădezi, pe banii mei, ai lui, ai lui…ai tuturor ROMÂNILOR DIN ROMÂNIA: ne vrei …”KOSOVO”, “pe tăieţei”/TĂIATELEA, hai?!

…Zi-i şi lui HUNOR, că, uite, o face pe prostul!!!

…Adicătelea, pe străzile României n-au dreptul decât “hungarienii” să-şi facă politica, hai?! Românii să se vâre sub pat, nu?! Să ceară “bilet de voie” de la voi, popo, da…şi ca să iasă în stradă, şi ca să iasă la closet, şi ca să-şi iubească nevasta, hai???!!!

Numai voi şi numai voi şi mereu voi, PRIN ŞANTAJ, decideţi legile şi existenţa/nonexistenţa românilor, ca în Dieta de la Cluj, din 1437 – “Unio Trium Nationum”?! Decideţi viaţa şi moartea/dispariţia românilor…”naţiune tolerată”, ca în Evul Mediu ardelenesc!

…Mereu şi numai voi şantajaţi şi comandaţi, TOTUL, într-o Românie refăcută, de străbunii de la 1 Decembrie 1918, DUPĂ SFÂNTA DREPTATE! Lăsaţi naibii Trianonul, că ROMÂNII au decis, la ALBA IULIA – “UNIREA CU ŢARA”!!!

…Din 1989, însă, numai voi, în fruntea bucatelor bietului român…

PÂNĂ CÂND, DOAMNE?!

…Până când, măi, dihorilor?! Şi vreţi să vă mai şi iubim…TOPORUL CU CARE NE TOT IZBIŢI ÎN CAP…că, cică, “nu suntem destul de toleranţi cu voi”…CA SĂ NE “RADEŢI”  DE TOT, DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI – PÂNĂ ŞI SFÂNTUL NOSTRU NUME DE “ROMÂNI”, SĂ-L ASCUNDEŢI, ÎN MORMINTELE NOASTRE ?!

Măăăiii! – d-apoi nu vă faceţi de cap! – că nu-s toţi românii blegi, precum Mihai Gâdea, când l-a “flatulat”, cvasi-admirativo-linguşitor (la Antena 3/Sinteza zilei, pe 13 martie 2012), pe bula aia de aer împuţit, numit…M.R.U. (cu “M” de la “Mossad”, poate?!) – de n-a ştiut să-l întrebe, CLAR ŞI RĂSPICAT ŞI INSISTENT,  nici ce caută el, M.R.U.-ul, şef SIE (şi cu tot “cabinetul” nevalidat de comisiile parlamentare, din lipsă de cvorum!!!), ca premier al unei ţări civilizate (…”am un lapsus…dar vă voi trimite, când îmi amitesc, un exemplu, din Germania, de caz similar cu al meu…” – …a minţit chelălăit, cu ochelarii în ochii noştri, M.R.U.-ul…: pe dracul ghem o să-l trimiţi, că numai la noi, dintre toate ţările europo-civilizate, devin “prim-miniştri” toţi spionii străini!) – nici ce hram poartă nevasta lui MRU, “doctoriţa”, la firma OMV Petrom, cu sediul la Viena…Păi, dacă Băsescu şi toţi bogătaşii se tratează, de orice boli,  NUMAI la Viena – apoi de ce ar avea nevoie firma petrolieră vieneză (care ne spoliază, oribil şi cu nesimţire, de petrol – … iar noi tăcem, nu ca alţii: “Autoritatea antitrust din Bulgaria a decis să amendeze patru mari retaileri de carburanţi – Lukoil Bulgaria, Naftex Petrol, Rompetrol şi OMV – pentru formarea unui cartel în vederea creşterii preţurilor, potrivit presei locale, citate de Novinite” – cf. gândul.info, din 14 martie 2012!), de un “consultant medical” din România! – …taman pe nevasta şefului SIE! – …angajată pe 7.000 de euro pe lună! Păi, numai debil mental să fii, precum bâlbâitul de “dom director” Mihai Gâdea, şi să nu-i sugerezei, politicos, dlui MRU, că ar cam fi vremea, dacă tot a ajuns premier în nenorocita asta de Românie… –  apoi, să-şi retragă agentul (…suspicionabil, în situaţia descrisă mai sus, de a fi trădător de date economice secrete româneşti!), de la OMV Petrom, Viena…!!!

…Revenind la legile “hungariste”, obţinute de UDMR, prin şantajarea tuturor membrilor Guvernului şi ai Parlamentului României, “la pachet”, de râde de noi pitecantropul ăla de Peter Eckstein Kovács, deştept ca orice căpcăun (consilierul de noapte şi de zi al trădătorului Băsescu!) – … râde şi râde, sfidător şi cu gura lui hăhăită (cât şi a “stăpânului”!), până la urechi!

…Nu, “hungariştilor”, n-o să ne dictaţi, şi voi, şi Băsescu/nici voi, nici Băsescu, dacă şi când şi unde să ne facem politica! NU! Pentru că Opoziţia POLITICĂ nu există, practic, în România (oricât s-ar screme ea/Opoziţia POLITICĂ, să ne convingă de contrariu – este şi va rămâne, de pururi pentru pururi, TOTAL neputincioasă şi paralitică, în faţa acestor şantajişti “micşti”, udemeristo-băsişti) – şi pentru că am văzut, clar, că şi UDMR-ul, şi PDL-ul (eminamente trădător de ţară!), şi toţi slugoii şi dezertorii de la UNPR, ne luaţi, pe noi, cei prea blajini şi răbdători…- ne luaţi, da, “de fraieri” – ei bine, NE VOM MUTA POLITICA NUMAI ÎN STRADĂ!!!

…Fără o REVOLUŢIE NAŢIONALĂ ROMÂNEASCĂ  – făcută CÂT MAI DEGRABĂ! – ALALTĂIERI, DACĂ SE POATE! (…cum bine sublinia Radu Tudor, într-o emisiune a Antenei 3, de zilele trecute: “Înlăturarea PDL şi a actualei puteri TREBUIE SĂ SE FACĂ PRIN ORICE MIJLOACE, NU DOAR POLITICE!!! Cât mai repede, ÎN SECUNDA URMĂTOARE!) –  …fără nicio ingerinţă “putinistă”, ori… “obamisto-husseinistă”!), aceşti şantajişti şi asasini nemernici nu vor accepta să ne mai… “slăbească”…şi ”[nu] ne [mai]  dea legi şi să [nu] ne [mai] pună biruri” (…cum zicea Eminescu, de foştii liberali, din veacul al XIX-lea!)…cu tot cu…”FILOSOFIA de ŞPARLEALĂ”, pedeleo-udemeristă!

…Zice franţuzul, în Imnul Naţiunii sale: “Aux armes citoyens,
Formez vos bataillons.
Marchons! Marchons!
Qu’un sang impur
Abreuve nos sillons!

…Dar,  grăit curat româneşte (şi deloc “academic”, fără nicio “fasoleală”,  ori “smiorcăială” de aia, “intelectualisto-infertilă”… – ci…SCURT, ”LA OBIECT” şi EFICIENT!!!), ar suna cam aşa: “Huooo! Puneţi parul pe ei, cotonogiţi-i, daţi de tot, măi flăcăi – că-s lupi mulţi la stână –  măi Ioane, măi Gheorghe, măi Vasile!!! – … nu staţi, băăă, că ne potopesc păgânii ăştia!!!

Prof. dr. Adrian Botez

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…