Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Program PADINA FEST 2015, un munte de distracţii la cea mai mare altitudine din Munţii Bucegi

Program PADINA FEST 2015, un munte de distracţii la cea mai mare altitudine din Munţii Bucegi

3 min read
0
0
155
Festivalul Padina Fest, ediţi 2015 – a şasea – vine cu noi surprize pentru iubitorii de muzică şi de activităţi sportive montane şi pentru toţi cei care iubesc şi ocrotesc natură.
padina-fest-2015_26_06_2015
Festivalul Padina Fest 2015 se bazează şi acum, ca şi în anii precedenţi, pe promovarea Munţilor Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană prin impunerea unui regulament de festival şi ecologizarea zonei cu scopul de a conservă patrimoniul natural.
Fetivalul Padina Fest 2015 se va desfăşura în perioada 23-26 iulie pe Platoul Bucegi, la 1500 metri altitudine.
Conform tradiţiei, în timpul zilei au loc evenimente sportive şi activităţi recreaţionale din cele mai îndrăzneţe – Maratonul Bucegilor, căţărări pe stâncă, rapel sau tiroliene,ateliere de aventură, iar serile sunt dedicate în exclusivitate concertelor. Noaptea de vineri va fi rock, astfel că pe 24 iulie vor susţine concerte Alternosfera, Luna Amară, Robin and the Backstabbers, Firmă, Nişte Băieţi. Sâmbătă seară va avea loc tradiţionalul concert Suie Paparude, iar Firkin (HU) vor susţine un concert incendiar pe ritmuri irlandeze.
Filarmonica Muntenia va pregăti un program cu totul special pentru dimineţile de sâmbătă şi duminică. Alţi artişti vor fi confrimaţi în perioada următoare şi vor completă line-up-ul festivalului.
Ca în fiecare an, Padină Fest este susuţinut de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa prin Centrul Judeţean de Cultură, Primăria Moroeni, Asociaţia Salvatorilor Montani din România şi sponsori.
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Află AICI ce obiectiv turistic din Valea Prahovei te caracterizează în funcție de tipul de personalitate pe care o ai!

Ești tentat să faci o excursie scurtă, chiar și de o zi, pentru a te relaxa și a te bucura…