Home Breaking News Stiri Personale Propunere: “Festival de Jazz” cu participarea maestrului Paolo Lepore, in Valea Prahovei

Propunere: “Festival de Jazz” cu participarea maestrului Paolo Lepore, in Valea Prahovei

2 min read
0
0
169

“Jazz in Vale!”  un proiect propus de Asociatia “Clubul Rotary Valea Prahovei” si Rotary Club Constanta, cu participarea “Jazz Studio Orchestra” – Paolo Lepore (Italia).

In spiritul prieteniei rotariene si a bunei relatii dintre cluburile Rotary din  Constanta si Valea Prahovei, pe de o parte si a prieteniei culturale romano-italiene, pe de alta parte, supunem atentiei dumneavoastra posibila organizare, pentru prima data in zona  Valea Prahovei,  a unui Festival de Jazz cu participarea maestrul

Paolo LEPORE Jazz Studio Orchestra / ITALIA

Acest eveniment se doreste a fi organizat in vara 2012 (iunie – august), in localitati din Valea Prahovei si desfasurat sub forma a mai multe concerte  (locatii diferite) in decursul a trei zile. Se preconizeaza participarea a peste 20 de personalitati artistice (italieni si romani), sub coordonarea extraordinara a maestrului Paolo Lepore. Din partea Rotary organizatori principali pot fi maestrul Tanase Garciu (Constanta) si Marian Zamfir Ilie (Valea Prahovei).


Jazz Studio Orchestra con Piero Dotti e Ronnie… de VideoAndria

In eventuala organizare a acestui eveniment si-au manifestat deja interesul de implicare si reprezentanti ai mass media regionala (judetele Prahova si Brasov) precum si o televiziune regionala (sudul Italiei) ce va putea promova Romania si Valea Prahovei.
*** 
Asteptam cu interes si comentariile dumneavoastra privind oportunitatea organizarii acestui eveniment pe Valea Prahovei si gradul de interes /implicare pe care este posibil sa il manifestati.
Pentru comunicare puteti folosi formularul de mai jos sau contul nostru de FACEBOOK.
***

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Lexmark – soluții versatile pentru casă și birou

Compania americană Lexmark s-a remarcat de-a lungul timpului datorită produselor de foarte…