Home Breaking News Stiri Personale Propunere: “Festival de Jazz” cu participarea maestrului Paolo Lepore, in Valea Prahovei

Propunere: “Festival de Jazz” cu participarea maestrului Paolo Lepore, in Valea Prahovei

2 min read
0
0
281

“Jazz in Vale!”  un proiect propus de Asociatia “Clubul Rotary Valea Prahovei” si Rotary Club Constanta, cu participarea “Jazz Studio Orchestra” – Paolo Lepore (Italia).

In spiritul prieteniei rotariene si a bunei relatii dintre cluburile Rotary din  Constanta si Valea Prahovei, pe de o parte si a prieteniei culturale romano-italiene, pe de alta parte, supunem atentiei dumneavoastra posibila organizare, pentru prima data in zona  Valea Prahovei,  a unui Festival de Jazz cu participarea maestrul

Paolo LEPORE Jazz Studio Orchestra / ITALIA

Acest eveniment se doreste a fi organizat in vara 2012 (iunie – august), in localitati din Valea Prahovei si desfasurat sub forma a mai multe concerte  (locatii diferite) in decursul a trei zile. Se preconizeaza participarea a peste 20 de personalitati artistice (italieni si romani), sub coordonarea extraordinara a maestrului Paolo Lepore. Din partea Rotary organizatori principali pot fi maestrul Tanase Garciu (Constanta) si Marian Zamfir Ilie (Valea Prahovei).


Jazz Studio Orchestra con Piero Dotti e Ronnie… de VideoAndria

In eventuala organizare a acestui eveniment si-au manifestat deja interesul de implicare si reprezentanti ai mass media regionala (judetele Prahova si Brasov) precum si o televiziune regionala (sudul Italiei) ce va putea promova Romania si Valea Prahovei.
*** 
Asteptam cu interes si comentariile dumneavoastra privind oportunitatea organizarii acestui eveniment pe Valea Prahovei si gradul de interes /implicare pe care este posibil sa il manifestati.
Pentru comunicare puteti folosi formularul de mai jos sau contul nostru de FACEBOOK.
***

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Personale

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…