Home Putin şi Johnny Deep, oaspeţi în Sinaia (VIDEO)

Putin şi Johnny Deep, oaspeţi în Sinaia (VIDEO)

3 min read
0
0
426

Cei care doresc să se simtă la Sinaia ca la Londra, la Muzeul Madame Tussaud’s, pot vizita expoziţia organizată la Muzeul Rezervaţiei Naturale Bucegi din parcul Dimitrie Ghica. Expoziţia cuprinde 25 de statui de ceară. Putin, Einstein, Medvedev, Salvador Dali, Cleopatra sau Johnny Deep sunt câteva dintre personalităţile prezente în muzeul de la Sinaia. Printre celebrele exponate se află şi patru personaje mai ciudate, realizate în amintirea Ţarului Petru cel Mare al Rusiei, care avea pasiunea de a studia persoanele cu malformaţii genetice.

Salvador DaliExpoziţia poate fi vizitată zilnic, de marţi până duminică, între orele 9.00 şi 19.00. Preţul unui bilet este de 4 lei pentru copii, studenţi şi bătrâni sau grupurile de minim zece persoane. Adulţii vor plăti 5 lei pentru a se bucura de minunăţiile din ceară.

Statuile aparţin Muzeului Figurilor de Ceară din Saint Petersburg, iar inedita expoziţie a fost organizată de Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Ploieşti, alături de o echipă din Chişinău. Figurile de ceară vor fi prezente la Sinaia până în toamnă.

Conservatorul Muzeului Rezervaţiei Bucegi, Ioana Tudor, spune că încă de la deschidere, din luna iunie, expoziţia a atras un număr mare de vizitatori. „Este o noutate, un lucru inedit pentru Sinaia şi acest lucru se vede prin numărul vizitatorilor care ne trec pragul. Figurile de ceară prezente în muzeul nostru merită să fie văzute aşa că nu pot decât să invit pe toată lumea să viziteze expoziţia”, a spus Ioana Tudor.

httpv://www.youtube.com/watch?v=-3_yhZf_aSY

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …