Home Breaking News Stiri Exclusive QuickMobile un magazin si furnizor cu produse si multe oferte!

QuickMobile un magazin si furnizor cu produse si multe oferte!

6 min read
0
0
364

QuickMobile nu este doar un simplu magazin online de la care clientii pot cumpara gadget-uri si accesorii, ci un furnizor de incredere ce ofera servicii superioare.

De regula atunci cand achizitionezi un smartphone te gandesti sa il pastrezi cat mai mult timp, insa deseori se intampla ca acesta sa se defecteze sau sa cada pe jos, iar ecranul se poate sparge destul de usor. In cazul acesta este indicat sa folosesti o garantie extinsa sau o asigurare online casco de la Quickmobile.

Cum poate garantia extinsa sa il ajute pe cumparator?

O garantie extinsa a aparatului va poate ajuta sa va protejati in cazul in care un aparat sau un sistem important se defecteaza in mod neasteptat. Acest tip de garantie extinde protectia asupra garantiei producatorului, oferindu-va o acoperire mai mare pentru noul aparat scump pe care tocmai l-ati cumparat. Va ajuta sa platiti pentru reparatii la un pret mai mic decat ati plati pentru fiecare incident fara garantie. Continuati sa cititi pentru a afla mai multe despre garantiile extinse ale aparatului si despre modul in care acestea se compara cu asigurarea pentru gadget-uri.

Garantiile extinse ofera asigurarea pentru aparatele de uz casnic pentru anumite aparate din casa si sunt achizitionate inainte de expirarea garantiei initiale. Termenii si conditiile pentru aceste garantii seamana de obicei cu cele din garantia producatorului original, desi pot fi achizitionate de la alti furnizori, cum ar fi dealerul de la care ati achizitionat aparatul sau de la o terta parte.

In general, garantiile extinse acopera daunele cauzate de uzura generala a componentelor mecanice si electrice ale casei dumneavoastra. Acestea nu acopera articole nemecanice, cum ar fi ferestrele, usile sau componentele structurale ale casei. O garantie extinsa a aparatului se aplica numai dispozitivelor specifice, ceea ce inseamna ca trebuie achizitionata o politica separata pentru fiecare aparat pe care doriti sa il acoperiti.

De asemenea, o asigurare casco online este o alta alternativa convenabila care acopera din costuri, chair si in momentul in care dispozitivul are multe reparatii de facut.

Asigurarea pentru telefonul mobil acopera telefonul vostru in cazul in care acesta este deteriorat, furat sau pierdut accidental. Va protejeaza telefonul chiar si dupa expirarea garantiei.

Asigurarea pentru telefonul mobil este o linie de salvare pentru situatiile in care lucrurile merg prost – si avand in vedere cat de importante sunt smartphone-urile, merita intotdeauna sa aveti protectie.

O politica de telefonie mobila ar putea fi extrem de utila daca:

-Aveti tendinta de a fi putin neindemanatic sau daca aveti un istoric de pierdere sau spargere a telefonului;

-Aveti un smartphone foarte valoros pe care nu va puteti permite sa il inlocuiti;

-Aveti un contract pe termen lung cu furnizorul de retea;

-Va bazati pe telefonul vostru si ati avea nevoie imediat de un inlocuitor (nu toate politicile ofera acest lucru).

Nivelul de protectie pe care il ofera polita voastra de asigurare pentru telefonul mobil variaza intre asiguratori si produsele acestora, dar in general veti putea gasi acoperire pentru:

-Pierderi;

-Furt;

-Distrugere accidentala.

De asemenea, puteti sa va asigurati telefonul ca parte a unui pachet cu asigurare pentru gadget. Daca aveti un telefon mobil plus un laptop si o tableta, va recomandam sa va asigurati toate gadgeturile in conformitate cu o singura politica umbrela si sa obtineti o reducere pentru mai multe gadgeturi.

Veti primi o indemnizatie de despagubire defalcata pe gadget, iar politicile ar trebui sa acopere fiecare dispozitiv pentru daune accidentale, defectiuni mecanice si furturi ca standard.

Toamana aceasta, cei care aleg sa cumpere de la Quickmobile beneficiaza de campania Back to School valabila intre 5 si 15 Septembrie. In acesta perioada clientii pot gasi discounturi la sute de gadget-uri si device-uri pentru scoala si casa.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…