Home Razboiul turistic Bulgaria vs. Romania continua si iarna

Razboiul turistic Bulgaria vs. Romania continua si iarna

8 min read
0
0
225

Hotelierii bulgari de la munte continuă lupta pentru turişti a hotelierilor de pe litoral. Şi pentru a-i atrage pe români, bulgarii ies cu preţuri mai mici decât cele practicate de hotelierii de pe Valea Prahovei. Money.ro îţi prezintă câteva dintre ofertele disponibile pe site-urile agenţiilor de turism dar şi a celor specializate.

Pamporovo

Un pachet de cinci nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de trei stele cu demipensiune costă 60 de euro/persoană. Au de plătit în plus 7 euro/persoană/zi, cei care optează şi pentru celelalte două mese.

Tot la un hotel de trei stele, cinci nopţi de cazare cu demipensiune costă 126 de euro/persoană, la care se adaugă cina de Craciun, al cărei tarif este de 45 de euro/persoană. Transportul nu este inclus.

Un sejur de cinci nopţi cazare în cameră dublă la un hotel de trei stele cu demipeniune în perioada 18 – 28 decembrie costă 135 de euro/persoană, la care se adaugă suplimentul pentru masa festivă de Crăciun de 22 de euro/persoană.

Bansko

Preţul unei vacanţe de trei zile costă 63 de euro/persoană. Pachetul include cazare la un hotel de trei stele, cu mic dejun  şi acces la internet. Cei care optează pentru cină au de plătit 8 euro/persoană pe zi.

Un sejur de trei nopţi cazare într-o cameră dublă la un hotel de patru stele cu demipensiune costă 72 de euro/persoană. O reducere de 10% se oferă dacă sejurul este achitat până la data de 15 noiembrie. De asemenea, în acest preţ mai este inclus şi accesul la piscină, saună, baie cu aburi, dar şi la autobusul care efectuează curse spre pârtiile de schi.

Tot aici, un sejur de Crăciun de trei nopţi la un hotel de patru stele costă 95 de euro/persoană. De aceşti bani beneficiaţi de acces la facilităţile hotelului, cum ar fi sauna, piscina sau transfer la telegondolă. Deşi mesele nu sunt inlcuse, pentru 8 euro/persoană/zi se poate obţine regimul de demipensiune. Suplimentul pentru cina din seara de Crăciun este de 50 de euro/persoană, însă acest serviciu nu este obligatoriu.

Borovets

Trei nopţi de la un hotel de trei stele, cu demipensiune costă 78 de euro. În plus se plăteşte cina de Crăciun, care este obligatorie şi costă 22 euro/persoană. De asemenea, la un alt hotel de trei stele, un sejur de trei zile cu mic dejun şi cina festivă costă 96 euro/persoană.

 

Predeal

La un hotel de patru stele din Predeal, o noapte de cazare cu mic dejun costă 220 de lei/persoană, ceea ce înseamnă că la un sejur de trei nopţi, preţul pentru o singură persoană este de circa 160 de euro, iar dacă este unul de cinci nopţi, atunci tariful creşte la 260 euro/persoană. Pe lângă micul dejun, hotelierul mai oferă în preţ şi acces la internet wireless, seară de karaoke şi sala de conferinţe. Pentru activităţile precum tir sportiv, tiroliană, rapel sau paintball, tarifele sunt negociabile.

La un alt hotel, de trei stele, un sejur de trei nopţi plus una gratuită, dar pentru asta aveţi de scos din buzunar 195 euro/persoană. De aceşti bani beneficiaţi de cazare în cameră dublă cu toate mesele incluse.

Totuşi, se găsesc şi oferte cu tarife mai mici. Spre exemplu, la un hotel mai mic, de trei stele,  un sejur de trei nopţi cazare cu mic dejun costă în jur de 55 de euro/persoană. De aceşti bani mai beneficiaţi şi de şampanie, cafea şi bufet suedez în seara de Crăciun, dar şi echipament de schi complet.

Sinaia

La un hotel de trei stele din Sinaia, un sejur de trei nopţi cazare în cameră dublă cu mic dejun, cu cină festivă de Crăciun costă 120 de euo/persoană. La un alt hotel, tariful pentru trei nopţi cu mic dejun şi cină festivă este de 100 de euro/persoană. Clienţii vor avea acces gratuti a parcare, biliard, tenis de masa, saună şi internet.

Bran şi Azuga

Un sejur de trei nopţi în cameră dublă cu mic dejun la un hotel de trei stele costă 114 euro/persoană, iar hotelierul nu oferă nici un alt serviciu clienţilor.

La un hotel de cinci stele din Azuga, un pachet de trei nopţi cu mic dejun plus două gratis, cu un cadou de la Moş Crăciun, două mic dejunuri şi un prânz, costă aproape 200 de euro/persoană. De asemenea, clienţii mai beneficiază de acces gratuit la centrul Spa al hotelului, la parcare şi la internet.

Notă: Au fost luate în calcul doar ofertele pentru hoteluri. Tarifele nu includ şi transportul.

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…