Home Recunoastere europeana pentru AE3R Ploiesti-Prahova: membru deplin in FEDARENE si vicepresedinte pe domeniul energiilor regenerabile

Recunoastere europeana pentru AE3R Ploiesti-Prahova: membru deplin in FEDARENE si vicepresedinte pe domeniul energiilor regenerabile

2 min read
0
0
236

Agentia pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile Ploiesti-Prahova a primit, in aceasta dimineata, la Bruxelles, deplina recunoastere internationala, se arata intr-un comunicat de presa.
Agentia condusa si infiintata la initiativa presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost primita, cu unanimitate de voturi, in randul celor 65 de agentii din Europa membre ale FEDARENE (Federatia Europeana a Agentiilor Regionale de Energie si Mediu). Ca recunoastere a activitatii depusa in primul an de la infiintare, directorul executiv al Agentiei, Bogdan Potlogia, a fost ales, tot cu unanimitate de voturi, ca vicepresedinte pentru domeniul energiilor regenerabile.
La lucrarile in plen ale Adunarii Generale ale FEDARENE, care a implint 20 de ani de activitate, au participat comisarii europeni Connie Hedegaard (comisar pentru clima), Johannes Hahn (politici regionale) si Janez Potocnik (pentru mediu). Delegatia prahoveana a fost compusa din presedintele CJ Prahova (Mircea Cosma), primarul comunei Floresti (Eugen David), Simona David (consilier judetean), Marius Nicolae (consilier pe probleme de integrare europeana si accesarea fondurilor europene in cadrul CJ Prahova) si Radu Sorokin (expert energetic in cadrul AE3R Ploiesti-Prahova).
Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a oferit presedintelui FEDARENE, Jean Louis Joseph, un album dedicat domnitoriului Mihai Viteazul, editat cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la infiintarea Societatii Cultural Istorice “Mihai Viteazul”. Proaspatul vicepresedinte al FEDARENE, Bogdan Potologia, a propus ca urmatoarea Adunare Generala a acestui for sa fie organizata in judetul Prahova, anul viitor.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…