Home Reprezentanta Camerei de Comert si Industrie Prahova, cu sediul la Shanghai – China

Reprezentanta Camerei de Comert si Industrie Prahova, cu sediul la Shanghai – China

2 min read
1
0
400

Incepand cu data de 18 februarie 2011 functioneaza in Republica Populara Chineza Reprezentanta Camerei de Comert si Industrie Prahova, cu sediul la Shanghai, Room 306 Greenland He Chuang Mansion, No. 450, Caoyang Road.

Urmare a misiunii economice organizata de CCI Prahova in perioada 13 – 24 iunie 2011 in China, a rezultat un interes deosebit de ambele parti  privind utilitatea si impulsionarea activitatii acestei reprezentante care nu se limiteaza la oferirea de servicii doar catre companiile prahovene, ci are un rol de  “antena” a intereselor intregii comunitati de afaceri romane, intr-un moment in care relatia cu China este din ce in ce mai necesara si cautata la nivel mondial.

In sensul celor de mai sus, puteti DESCARCA prin CLICK AICI lista serviciilor oferite prin intermediul Reprezentantei CCI Prahova la Shanghai, a caror calitate este garantata atat de capitalul de traditie, de experienta, de incredere si prietenie romano-chineze pe care Camera de Comert si Industrie Prahova le cultiva de aproape 20 ani dar si de autoritatea pe care o confera institutiile si organismele din China, colaboratori fideli ai CCI Prahova in acest demers.

Pentru relatii suplimentare sau transmitere de solicitari , va rugam sa contactati CCI Prahova la urmatoarele coordonate : tel : 0244 514530, fax : 0244 512552, email : externe@cciph.ro, persoana de contact : Doamna Mihaela HRISTACHE, Director Directia Relatii Interne si Internationale.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

One Comment

  1. Niculescu Mihai

    20 septembrie 2011 at 6:11 PM

    Din ce data si ce cursuri gratuite se deschid , pentru somerii cu studii superioare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…