Home Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA si Raiffeisen Bank ofera servicii medicale in rate, cu dobanda zero

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA si Raiffeisen Bank ofera servicii medicale in rate, cu dobanda zero

5 min read
0
0
315

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA ofera servicii medicale in rate, cu dobanda zero, daca plata se face cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank. Posesorii acestui card pot plati in maxim 12 rate, fara dobanda, servicii medicale precum consultatii de obstetrica-ginecologie, de laborator si imagistica, recoltare, procesare si stocare de celule stem sau chirurgie. Aceasta modalitate de plata este disponibila in unitatile REGINA MARIA din Bucuresti si Brasov, iar in curand se vor adauga locatiile din Bacau, Cluj Napoca si Constanta.

Clinicile, spitalele, maternitatile, Divizia de Laboratoare Clinice si Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA faciliteaza accesul la urmatoarele servicii:

• consultatii si analize de laborator si imagistica;

• consultatii si interventii de obstetrica-ginecologie;

• recoltare, procesare si stocare de celule stem (CD34+) din sangele cordonului ombilical;

• recoltare, procesare si stocare de tesut de cordon ombilical, sursa importanta de celule stem mezenchimale

• chirurgie.

“Preventia este esentiala pentru o buna stare de sanatate, si tocmai de aceea, vizitele regulate la medic si investigarea medicala a fiecarui simptom ar trebui sa faca parte din comportamentul fiecarei persoane. Pentru a facilita acest lucru, incercam sa aducem serviciile REGINA MARIA cat mai aproape de pacientii nostri, plata in rate fara dobanda fiind o solutie care implica un plus de accesibilitate”, a declarat Sergiu Negut,director general adjunct, Reteaua privata de sanatate Regina Maria..

„Raiffeisen Bank a lansat anul trecut programul „Multishop – rate fara dobanda” si acest sistem de plata poate fi folosit in prezent in peste 1000 de magazine. In dorinta de a-l face cat mai util detinatorului de card de cumparaturi Raiffeisen Bank, am extins programul acum si pentru plata serviciilor medicale. Parteneriatul cu cea mai mare retea privata de sanatate REGINA MARIA va insemna un avantaj in plus pentru clientii nostri – le va da acces la servicii medicale de calitate in conditii foarte avantajoase de plata” a spus Titi-Aurelian Stoenescu, director Carduri Raiffeisen Bank

Mai multe detalii aflati in receptiile retelei noastre sau pe www.reginamaria.ro sau sunati in call center: 021.9268 si 021 9611 doar pentru Banca centrala de celule stem

* * * * *
REGINA MARIA este cea mai mare retea de servicii medicale private din ţara noastră, cu peste 1000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele șase spitale şi 18 policlinici prezente în Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa şi Bacău. Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA oferă servicii de: laborator, prin Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA, imagistică, spital, Policlinica pentru copii, maternitate, şi, prin Banca Centrala de Celule Stem, recoltare, procesare si stocare de celule stem.

Raiffeisen Bank Romania este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Raiffeisen Bank are o retea de 540 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Nume: Carmen Ghita
Companie: Raiffeisen Bank
E-mail: Carmen.GHITA@rzb.ro
Website: www.raiffeisen.ro

SURSA: http://www.ecomunicate.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…