Home Rețeaua Regina Maria a inaugurat un campus medical la Brașov

Rețeaua Regina Maria a inaugurat un campus medical la Brașov

4 min read
0
0
437

Lanțul de clinici și spitale private Regina Maria a inaugurat Campusul Medical Braşov, realizat în urma unei investiții de 4,2 milioane de euro.

Unitatea oferă servicii spitaliceşti de obstetrică – ginecologie, policlinică, staţionar de pediatrie, imagistică şi laborator, include 19 cabinete şi 26 de rezerve și se întinde pe o suprafaţă construită de 3.000 mp. Unitatea beneficiază de expertiza a 65 de medici.

Campusul Medical Braşov este dezvoltat în parteneriat cu Teo Health, care administrează în aceeaşi locaţie Spitalul Sfântul Constantin (cinci secții cu saloane pentru spitalizare continuă și de zi totalizând 73 de paturi). Spitalul de obstetrică – ginecologie Regina Maria respectă standardele maternităţii pe care compania o deține în Bucureşti şi are o capacitate de 51 de paturi. Divizia Laboratoare Clinice Braşov face parte din reţeaua proprie de laboratoare a reţelei private de sănătate, care oferă 4.500 de tipuri de investigaţii şi analize speciale pentru diagnostic avansat pentru peste 600 de pacienţi zilnic.

„Obiectivul rețelei private de sănătate Regina Maria este de a creşte încrederea românilor în serviciile medicale private și de a ridica standardele acestei piețe,” a declarat Fady Chreih, director executiv. „Tocmai de aceea, Campusul Medical Braşov oferă servicii complexe, tehnologie medicală avansată şi medici foarte buni, toate într-o singură locaţie. Credem că această soluţie este un prim pas important în oferirea de servicii medicale de calitate în zonă”, a adăugat Fady Chreih

Specialităţile oferite de Campusul Medical Braşov sunt: maternitate, staţionar de pediatrie şi servicii de policlinică precum: alergologie, bronhoscopie, cardiologie, colonoscopie, electroencefalografie, endocrinologie, ecografie, endoscopie, dermatologie, hematologie, gastroenterologie, mamografie, medicina generală, medicina interna, medicina muncii, oftalmologie, ortopedie ORL, RMN, CT, neurologie, pneumologie, reumatologie şi urologie.

Complexul medical dispune de tehnologie medicală de ultimă generaţie precum: Voluson E8 şi Voluson 730 Expert folosite în serviciul de ecografie, precum şi un echipament Philips dedicat cardiologiei, părţilor moi şi ecografiei transfontanelare. Servicii în premieră pentru piaţa din Braşov sunt polisomnografia şi teleimagistica, cu posibilitate de second opinion în timp real oferită de specialiştii din clinicile şi spitalele din Bucureşti.

SURSA: http://www.capital.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…