Home Vizita FOTE pentru verificarea bazelor sportive

Vizita FOTE pentru verificarea bazelor sportive

2 min read
0
0
158

Primul dintre cele 6 controale oficiale care vor fi efectuate la bazele ce vor gazdui FOTE 2013 a avut loc in Brasov, Rasnov si pe Valea Prahovei. In orasul nostru a sosit o comisie alcatuita din trei membri si al carei rol era sa vada locatiile in care se vor desfasura competitiile din 2013. Dupa ce au vizitat Piata Sfatului, locul in care se vor tine festivitatile de deschidere si de final, membrii comisiei s-au deplasat la Patinoarul Olimpic din Parcul Sportiv.
“Prima vizita a fost in Piata Sfatului, iar comisia a fost multumita de locul in care se vor desfasura ceremoniile de deschidere si de final. Aici, la patinoar, nici nu se pune problema. Primarul Scripcaru a fost atat de criticat pentru acest patinoar, dar acum se dovedeste ce viziune a avut. In apropiere, Primaria Brasov va construi si al doilea patinoar, astfel ca Brasovul sta foarte bine. De aici vom pleca mai departe, dar este o vizita doar pentru a vedea locatiile. De acum vor urma cele in care se va avea in vedere stadiul lucrarilor, insa sunt convins ca totul va fi bine”, a precizat Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR
Chiar inainte de sosirea comisiei, a fost stabilit si locul in care se va ridica al doilea patinoar necesar desfasurarii competitiei. Acesta va fi construit la cateva sute de metri de primul, in acelasi parc si va gazdui intrecerile de short track si cele de patinaj artistic. De la Brasov, comisia a plecat la Rasnov, iar apoi pe Valea Prahovei, spre Bucuresti.
Gabriela Topliceanu

SURSA: http://www.brasov2u.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…