Echipa de fotbal feminin a Colegiului „Mihail Cantacuzino” Sinaia s-a clasat la etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Echipa Colegiului „Mihail Cantacuzino” a obținut locul I la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Fetele au între 14 și 18 ani și studiază la Colegiul „Mihail Cantacuzino“ din Sinaia. Pentru a se califica la finala județeană de la Urlați, care a fost programată pe 1 Martie, fotbalistele din Sinaia au disputat și câștigat în ianuarie un turneu preliminar. Meciurile au fost doar cu echipele de pe Valea Superioară a Prahovei. La turneul final, de la începutul acestei luni, au obtinut trei victorii, învingând adversarele de la Azuga, Ploiești și Văleni.

Următoarele emoții vor fi la faza zonală care are loc între 29 -31 martie, la Urziceni, și unde s-au calificat șase echipe, adversare puternice de care prahovencele vor putea trece doar cu mult antrenament în timpul rămas și cu multă determinare.

Pentru pregătirea fizică, liceenele la CMC Sinaia au programate două antrenamente pe săptămână, după orele de curs. Fetele sunt pregătite de Ionuț Hogea, profesor de Educație fizică și Sport la Colegiul „Mihail Cantacuzino” Sinaia.

SURSA: https://www.observatorulph.ro
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

CASINO RIEGLER din Sinaia, de neuitat

luni, 27 noiembrie 2017 – de Insider În vara aceasta am avut privilegiul să mă întor…