Home Stiri Recomandate Reușită pentru fotbalul feminin sinăian

Reușită pentru fotbalul feminin sinăian

2 min read
0
0
660

Echipa de fotbal feminin a Colegiului „Mihail Cantacuzino” Sinaia s-a clasat la etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Echipa Colegiului „Mihail Cantacuzino” a obținut locul I la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Fetele au între 14 și 18 ani și studiază la Colegiul „Mihail Cantacuzino“ din Sinaia. Pentru a se califica la finala județeană de la Urlați, care a fost programată pe 1 Martie, fotbalistele din Sinaia au disputat și câștigat în ianuarie un turneu preliminar. Meciurile au fost doar cu echipele de pe Valea Superioară a Prahovei. La turneul final, de la începutul acestei luni, au obtinut trei victorii, învingând adversarele de la Azuga, Ploiești și Văleni.

Următoarele emoții vor fi la faza zonală care are loc între 29 -31 martie, la Urziceni, și unde s-au calificat șase echipe, adversare puternice de care prahovencele vor putea trece doar cu mult antrenament în timpul rămas și cu multă determinare.

Pentru pregătirea fizică, liceenele la CMC Sinaia au programate două antrenamente pe săptămână, după orele de curs. Fetele sunt pregătite de Ionuț Hogea, profesor de Educație fizică și Sport la Colegiul „Mihail Cantacuzino” Sinaia.

SURSA: https://www.observatorulph.ro
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …