Home Breaking News Stiri interne Revelion 2012 în România: Cât costă să petreci în staţiunile montane?

Revelion 2012 în România: Cât costă să petreci în staţiunile montane?

2 min read
0
0
196

Pentru o vacanţă de patru zile în Sinaia, care să cuprindă şi seara de Revelion 2012, aveţi nevoie de un buget de 1.379 de lei de persoană. În acest preţ este inclusă cazarea la hotelul de trei stele Sinaia, mic dejun, cină bufet, cină festivă de Revelion şi acces la piscină.

Tot pentru o vacanţă de patru zile în staţiunea Stâna de Vale, la hotelul de trei stele Iadolina, este necesar un buget de 1.092 de lei de persoană. Tariful include cazarea şi masa de Revelion.

Pe de altă parte, un sejur în Băile Olăneşti, la hotelul de trei stele cu acelaşi nume costă 784 lei şi include trei nopţi de cazare, mic dejun şi cină festivă de Revelion.

În Băile Herculane, tariful la un hotelul de trei stele Diana, este de 980 de lei de persoană şi include mic dejun, cină festivă de Revelion şi acces la piscină.

Şi pentru un mini-sejur în Bazna preţul ajunge la 960 de lei şi include cazare la pensiunea de trei margarete Bassen de pe 29 decembrie până pe 2 ianuarie, mic dejun, masă de Revelion şi participare la un bal mascat organizat de pensiune.

SURSA: http://www.zf.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …