Home Revelionul Copiilor aduce multe surprize în Piaţa Chilipir

Revelionul Copiilor aduce multe surprize în Piaţa Chilipir

4 min read
0
0
167

Mihai Constantinescu îi va încânta pe copii cu celebrele melodii din repertoriul său. Plimbări cu trenuleţul Thomas, facepainting, întâlniri cu clowni şi personaje Disney, distracţie pe derdeluş şi multe dulciuri. Acestea sunt multiplele surprize de care vor beneficia toţi copii.

„Orăşelul copiilor” din Piaţa Chilipir continuă să aducă tot mai multe surprize pentru cei mici. Cel mai mare Luna Parc din Braşov conţine: maşinuţe buşitoare, montagne russe, roată gigant, trenuleţul animalelor şi, nu în ultimul rând, trenuleţul Thomas.

Revelionul Copiilor va fi deschis, în 3 ianuarie, la ora 16.00, de concertul celui mai îndrăgit artist al prichindeilor, Mihai Constantinescu. Şi micuţii artişti din Braşov vor cânta pe scena din Piaţa Chilipir. Imediat după concertul susţinut de Mihai Constantinescu, glasurile cristaline ale copiilor din grupul „Viva la Musica”, condus de Claudia Miriţescu vor răsuna în piaţa de pe strada Mihai Viteazu.

Gratuitate la distracţie

Pentru o distracţie ca la carte, la Revelionul Copiilor, care va avea loc luni, 10 clowni din grupul Ballonissimo vor face figurine din baloane pe care le vor oferi gratuit copiilor prezenţi. Tot gratuit, la căsuţa Exclusive Party, amplasată în Piaţa Chilipir, două zâne bune îi vor transforma pe copii cu ajutorul facepainting-ului în cele mai îndrăgite personaje de desene animate şi film.

„Toate surprizele le-am pregătit special pentru cei mici. Practic, pe 3 ianuarie, în Piaţa Chilipir va fi liber la distracţie”, a declarat Anemona Hermeneanu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Cea mai frumoasă surpriză de care vor beneficia copii este aceea că, începând cu ora 17.00, se vor putea plimba, gratuit, cu trenuleţul Thomas. De asemenea, prin piaţă se vor plimba reni şi oameni de zăpadă pentru a-i bucura pe cei mici. Atenţie, copii şi părinţi! Nu uitaţi sania acasă! De la eveniment nu vor lipsi celebrele mascotele Disney, care se vor da cu sania pe derdeluş.

Dulciuri pentru pofticioşi

Din Piaţa Chilipir nu vor lipsi standurile cu Kurtos, turta dulce, acadelele, gogoşile, iar pentru părinţi, organizatorii au pregătit o terasa încălzită artificial, unde pot servi produse făcute pe grătar şi vin fiert cât timp copiii lor se vor bucura de activitatile din Orăşelul magic.

Distracţia va dura până la ora 21.00, iar intrarea este liberă.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…