Home Rezultate foarte bune la Campionatul Naţional de Schi

Rezultate foarte bune la Campionatul Naţional de Schi

5 min read
0
0
189

Schiorii Clubului Sportiv Carpaţi Sinaia au arătat, încă o dată, că sunt printre cei mai buni din ţară, la Campionatul Naţional de Schi. Peste 80 de juniori şi seniori, de la mai multe cluburi, s-au întrecut la Azuga în cadrul competiţiei naţionale. Schiorii sinăieni au obţinut patru medali la juniori. Bucur Smaranda a confirmat că este cea mai bună schioare la categoria ei. A obţinut locul I la proba de slalom uriaş şi locul al II-lea la combinată alpină. La juniori mici, Rotilă Pompiliu a obţinut două locuri III, pentru combinată şi combinată alpină. Şi cei mai mici schiori legitimaţi au obţinut premii. Deşi concurenţa a fost mare, peste 120 de schiori, sportivii sinăieni au adus trei medalii. La categoria copii, fete, Ciocănel Raluca a obţinut locul I, iar la băieţi, Frăţilă Eduard a ocupat locul II şi locul III a revenit lui Frăţilă Renaldo.

Schiorii Clubului Sportiv Carpaţi Sinaia Nici cei de la mici pitici nu s-au lăsat mai prejos. Au luptat la Sibiu şi s-au întors acasă cu două locuri I şi un loc III. Baciu Alexandru s-a impus la băieţi, obţinând locul I, iar Constantin David a obţinut locul III. Competiţia fetelor a fost câştigată de Preda Mădălina, care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Oana Preda, preşedintele Clubului Sportiv Carpaţi Sinaia, este foarte mândră de schiorii Clubului Carpaţi Sinaia, care au reuşit la doar patru ani de la înfiinţare să fie printre cei mai buni. „În acest an, începutul a fost promiţător, ne-am descurcat foarte bine. Copiii de la secţia de schi au avut rezultate foarte bune, pot spune chiar că s-au întrecut pe ei. Le mulţumesc pentru seriozitatea lor, le mulţumesc şi părinţilor care i-au susţinut în mare parte din punct de vedere moral. Pe lângă cei mari, care sunt legitimaţi şi participă la concursuri de nivel ridicat, cei mici de la mici-pitici, au venit din urmă şi nu se lasă nici ei mai prejos, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. Asta ne face să credem că avem continuitate. Pot spune că după al patrulea sezon de schi de la înfiinţarea clubului, am ajuns la un nivel foarte ridicat de pregătire şi la rezultate foarte bune. Mulţumesc antrenorilor care şi-au dat silinţa, le-au transmis copiilor tot ce era mai bun, au pus suflet foarte mult şi s-au apropiat de copii, făcându-i să le placă acest sport, iar rezultatele se văd. Se putea şi un pic mai bine, cum se poate întotdeauna, dar eu sunt convinsă că anul următor vor fi şi mai buni. Am speranţa că se va schimba totuşi ceva în acest sport şi nu se vor mai face lucruri care sunt lipsite de fair-play”, a delarat Oana Preda.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…