Home Rock de cea mai bună calitate la Râşnov

Rock de cea mai bună calitate la Râşnov

4 min read
0
0
329

Câteva sute de iubitori de underground au putut asculta, în cursul acestui week-end, un rock de cea mai bună calitate la Râşnov în cadrul „Ost Mountain Fest”. Festivalul, organizat de Asociaţia Culturală OST, în parteneriat cu Primăria Râşnov, a ajuns la a doua ediţie, dar a fost pentru prima oară oară când s-a desfăşurat la Râşnov, anul trecut având loc la Buşteni.

Impresionaţi de publicul român. Pe scena festivalului au urcat 33 de trupe, 11 fiind străine.Trei formaţii au susţinut concerte pe „scena acustică”, renunţând la chitara electrică sau tobe. Austriecii din trupa Dornenreich, înfiinţată în urmă cu 15 ani au venit pentru prima dată în ţara noastră şi, cum au fost extrem de apreciaţi, au promis că vor reveni pe scenele din România. „Spre deosebire de publicul din vestul Europei, care, la un concert “petrece”, cel din România este atent la fiecare acord. Fanii acestui gen de muzică din România sunt pasionali şi foarte buni ascultători”, a declarat unul dintre membrii trupei. Pentru a doua zi a festivalului, cap de afiş a fost trupa norvegiană Keep of Kalessin, ale cărei ultime două albume au fost nominalizate pentru premiile Grammy în Norvegia, iar pe scena acustică au evoluat braşovenii de la Laonlyness, iar în ultima zi, cele mai sonore formaţii ce au participat la „Ost Mountain Fest” au fost Negură Bunget, din România şi Onslaught (Marea Britanie), seara fiind încheiată cu recitalul pe scena acustică, susţinut de trupa Din Brad.

Poate devine tradiţie. Primarul Adrian Veştea a declarat că un astfel de festival reprezintă o noutate pentru oraş şi-a exprimat speranţa că „Ost Mountain Fest” se va desfăşura, an de an, la Râşnov. Reprezentantul OST a apreciat colaborarea cu autorităţile locale şi crede că acest eveniment va deveni o tradiţie pentru Râşnov. 15% din încasări au ajuns în bugetul oraşului Râşnov (abonamentul pentru cele trei zile de concert a costat 180 de lei, iar biletul pentru o zi, 80 de lei).

httpv://www.youtube.com/watch?v=sZmuGkukCmM

SURSA: http://www.brasovultau.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Iată 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru îngrijiri medicale la domiciliu

Sănătatea este întotdeauna cea mai importantă, de aceea are nevoie de atenție suplimentară…