Home România, Bulgaria şi Grecia se "bat" pe turiştii israelieni care şi-au anulat vacanţele în Turcia (VIDEO)

România, Bulgaria şi Grecia se "bat" pe turiştii israelieni care şi-au anulat vacanţele în Turcia (VIDEO)

3 min read
0
0
381

România, Bulgaria şi Grecia se bat pe turiştii israelieni care şi-au anulat vacanţele în Turcia, din cauza conflictului din Gaza. Vorbim de peste 400.000 de potenţiali clienţi, pe care operatorii de turism se chinuie acum să-i convingă că în România e cel mai bine.

În Turcia, israelienii mergeau în hoteluri de cinci stele, în sistem all inclusive. Adică stăteau şapte zile într-un loc în care aveau tot ce le trebuie.

Un tur-operator israelian care e acum în România a ales hotelul care oferă vacanţe all inclusive şi încă trei, cu demipensiune. El crede că aproape 3.000 dintre turiştii israelieni nu vor alege Bulgaria, ci pe noi.

“România are şansa acum să atragă charterele anulate de pe piaţa turcă. E o oportunitate pentru noi, trebuie să ştim să o speculăm”, a declarat Corina Martin, preşedinte ANAT.

La noi pe litoral, israelienii dau pe cazare şi două mese, mai puţin de jumătate din preţul unei vacanţe în Turcia. Dar îi mai costă câteva sute de euro a treia masă şi băuturile. Pare mai avantajos să meargă pe litoralul bulgăresc pentru o vacanţă cu de toate, pe care să dea cel mult 500 de euro, nu? Pentru că ştiu că adversarul e “avansat”, agenţii de turism de la noi le oferă şi alte produse ca să-i atragă în România.

“România mai poate să ofere şi tratamente pe litoral şi în interiorul ţării, sejururi la munte sau circuite”, a spus Iulian Andrei, agent de turism.

“Încercăm să ne concentrăm pe circuite culturale, pe Bucureşti cu excursii la castele, mare, Deltă, excursii de o zi la mănăstiri cu avionul“, explică Mircea Vladu, agent de turism.

Sunt vacanţe pentru care ar plăti între 150 şi 500 de euro. Despre care agenţii de turism cred că vor avea mare succes. Pentru că nu toată lumea stă vara la plajă.

Observator

SURSA: http://www.antena3.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…