Home Hilton vrea să construiască un hotel de 5 stele pe locul fostei reşedinţe a lui Ceauşescu din Timişoara

Hilton vrea să construiască un hotel de 5 stele pe locul fostei reşedinţe a lui Ceauşescu din Timişoara

2 min read
0
0
184

Hilton doreşte să construiască, la Timişoara, un hotel de cinci stele pe locul unei foste reşedinţe a lui Nicolae Ceauşescu, deţinută în prezent de o firmă controlată de Consiliul Judeţean (CJ) Timiş şi firma Tender, a omului de afaceri Ovidiu Tender, a anunţat şeful CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc.

Ostaficiuc a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că lanţul hotelier a făcut o ofertă firmei Inter Center Service SA, unde acţionari sunt CJ Timiş şi Tender SA, de a construi un hotel de cinci stele în locul fostului “Hotel al Partidului”, această propunere urmând să fie discutată în şedinţa de plen de la sfârşitul lunii iunie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit referatului care însoţeşte proiectul de HCJ care va fi supus aprobării, “Hilton va fi primul operator hotelier care va deschide în Timişoara un hotel de 5 stele, cu peste 160 camere”, clădirea de şase etaje urmând să fie inaugurată în 2013.

CJ Timiş deţine 45,62% din acţiunile Inter Center Service, iar Tender SA 54,37%. Asocierea dintre CJ Timiş şi Tender a fost făcută în 2003 şi a avut ca scop renovarea clădirii şi transformarea unităţii într-un hotel de cinci stele.

Imobilul, denumit ulterior Hotel International, se află în prezent în renovare.

www.money.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…