Home Breaking News Stiri Brasov Românii au dominat Campionatele Balcanice de biatlon pe role

Românii au dominat Campionatele Balcanice de biatlon pe role

2 min read
0
0
429

La Râşnov, pe Valea Cărbunării, au avut loc, la finalul săptămânii trecute, Campionatele Balcanice de biatlon-role.

Sprintul senioarelor (7.5 km) a fost câştigat de Dana Plotogea, urmată de Mihaela Purdea şi Luminiţa Pişcoran. Apoi, la junioare, prima a trecut linia de sosire Irina Potângă, podiumul fiind completat cu Diana Salman şi bulgăroaica Desislava Stoyanova.La seniori, proba de sprint (10 km) a fost câştigată de Marius Ungureanu, care   i-a învins pe Vasile Şneaga şi Cornel Puchianu.

Ungureanu a triumfat şi în sprintul juniorilor, fiind urmat de Iulian Pop şi Denis Şerban. Luminiţa Pişcoran a fost cea mai rapidă în pursuitul senioarelor (10 km), depăşindu-le pe Mihaela Purdea şi Dana Plotogea, iar pe podiumul probei de pursuit a junioarelor au urcat Diana Salman, Irina Potângă şi Desislava Stoyanova.

Concursul de pursuit al seniorilor a fost dominat de Cornel Puchianu, secondat de Vasile Şneaga, „bronzul” ajungând la Ştefan Gavrilă. Marius Ungureanu a triumfat la juniori, Denis Şerban şi bulgarul Vasil Chorbadzchev completând tabloul medaliaţilor. Concursul ştafetelor mixte la juniori a fost câştigat de România I, în faţa echipelor România II şi România III, în timp ce la juniori  s-a impus Bulgaria, pe podium urcând România I şi România III.

SURSA: http://www.mytex.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…