Home S-a deschis Târgul Imobiliar Naţional din Bucureşti. Vezi ce preţuri poţi găsi

S-a deschis Târgul Imobiliar Naţional din Bucureşti. Vezi ce preţuri poţi găsi

2 min read
0
0
312

A început sezonul  târgurilor imobiliare. În Capitală s-a deschis Târgul Imobiliar Naţional, la nici două săptămâni după ce s-a încheiat un alt târg de profil. Dezvoltatorii imobiliari ţin preţurile jos la început de toamnă, cu speranţa că vor reuşi astfel să scape de locuinţele pe care nu le-au vândut în doi ani de criză.

La târgul imobiliar deschis la Palatul Parlamentului sunt scoase la ofertă şi case noi, şi case vechi. Agenţii imobiliari vă ajută şi să vindeţi vechea locuinţă, şi să vă cumpăraţi una nouă. În multe cazuri, preţurile apartamentelor noi sunt la jumătate faţă de acum doi ani.

“Apartament cu două camere, complet finisat, la cheie 47.000 de euro, Apartament tot de două camere, un pic mai mare, mobilat de o importantă firmă din ţară ajunge la 55.000 de euro”, a declarat Cătălin Grigore, manager agenţie imobiliară.

Cine are mai mulţi bani poate opta pentru o casă. O astfel de locuinţă în Baloteşti în apropierea Capitalei, cu trei băi, trei dormitoare, un living mare la parter şi bucătărie, toate complet mobilate costă 145.000 de euro.

“E construită pe structură metalică. Se livrează complet mobilată, două locuri de parcare, gradina amenajată, bucatăria utilată cu electrocasnice. Omul doar vine cu hainele şi cu legumele să facă ciorba”, a declarat Anca Axente, expozant.

Târgul imobiliar e deschis până duminică.

SURSA: http://www.realitatea.net

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…