Home Să le ţinem pumnii!

Să le ţinem pumnii!

2 min read
0
0
253

Campioana primului eşalon al fotbalului prahovean , CSO Plopeni, va avea pe data de 15 iunie o misiune destul de dificilă pentru a-şi îndeplini visul, acela de a promova şi juca în Liga a III-a fotbalului românesc.
Gruparea pregătită de Nouraş Nicorescu va susţine jocul de baraj la Chiajna, având un prim avantaj datorită terenului destul de mare, cu o suprafaţă netedă, ce avantajează echipa plopenară care este mai bine pregătită fizic.
Adversara formaţiei prahovene este câştigătoarea primei ligi din judeţul Dâmboviţa, Gloria Corneşti, iar antrenorul-jucător al grupării dâmboviţene este fostul plopenar Daniel Movilă, care, la Chiajna se va simţi ca „acasă”, el bifând o promovare, ca jucător, din liga a 3-a în liga a 2-a, cu echipa ilfoveană.
Pentru acest joc de baraj, Comisia Centrală de Arbitri a delegat o  brigadă de arbitri compusă din Florin Chivulete – la centru, ajutat de Mihai Gheorghe şi Mircea Grigoriu – asistenţi (toţi din Bucureşti).
Observatori ai meciului din partea FRF au fost desemnaţi Ioan Cristea şi Adrian Rămureanu, ambii din Bucureşti, jocul fiind programat să înceapă la ora 17:30 iar nouă nu ne rămâne decât să le ţinem pumnii şi să le urăm mult succes ! C. S.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…