Home Sarbatoare la ISU Prahova

Sarbatoare la ISU Prahova

2 min read
1
0
376

Pompierii români au sărbătorit ieri 162 de ani de la înfiinşarea instituţiei. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a organizat ziua porţilor deschise, activitate în cadrul căreia au avut loc demonstraţii ale pompierilor din judeţ. La eveniment au participat zeci de prahoveni care au aplaudat şi s-au fotografiat cu autospecialele şi echipamentele pompierilor.

În urmă cu 162 de ani, la Dealul Spirii pompierii au luptat împotriva trupelor otomane care se îndreptau către Capitală. Din acest motiv, pe 13 septembrie este sărbătorită Ziua pompierilor din România, festivitate cu ocazia căreia au loc manifestări, parade şi demonstraţii militare. La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au avut loc diverse simulări şi demonstraţii de situaţii limită în care pompierii din judeţ intervin. Odată cu sărbătoarea de astăzi, ISU Prahova a organizat şi ziua porţilor deschise. „Am avut un program cu o şedinţă festivă unde personalul a fost premiat şi avansat. Am avut şi alte activităţi sportive. De asemenea, am sărbătorit alături de firmele particulare de stingere sau intervenţie, pentru că la orice tip de eveniment lucrăm în echipă”, ne-a declarat Florin Ştefan, locotenent colonel în cadrul ISU Prahova.

SURSA: http://www.telegrafuldeprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

One Comment

 1. Dumitrescu Alex

  2 octombrie 2011 at 3:53 AM

  …vad ca nimeni din presa nu este interesat sa detalieze cum s-au dat ” fisele de lichidare” chiar de Ziua pompierilor pe 13 septembrie si cum s-au facut ”disponibilizarile” , trecuți în rezervă pe șest .LA POMPIERI , adica oamenii pe care romanii ii pretuiesc cel mai mult . In Romania, 95% din populatie are incredere in pompieri au detronat Armata( 88%) , Biserica si Politia (55%). Este o jignire la adresa celor dati afara…
  …cum se poate posta “am sărbătorit ” cand o suma insemnata de oameni (55 de subofiţeri) au terminat definitiv cu sistemul…RUSINE
  Problema calificativelor a fost aceeasi in toata tara : CALIFICATIVELE ANUALE DATE PE OCHI FRUMOSI AU FOST PRINCIPALUL CRITERIU LA DISPONIBILIZARI LE DE LA POMPIERI si evident ca acest lucru e stiut pana la nivel de ministru si presa.CORECT era si asta o stim toti : EXAMINATA TOATA LUMEA CA LA ANGAJARE.
  subofiter operativ principal [DISPONIBILIZAT ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…