Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Schi alpinism si alergare montana la Sinaia: The Mountain Assault

Schi alpinism si alergare montana la Sinaia: The Mountain Assault

1 min read
0
0
209

Outdoor Romania, in parteneriat cu Primaria Orasului Sinaia, organizeaza sambata, 21 februarie 2015, prima editie a evenimentului The Mountain Assault, competitie individuala de schi alpinism si alergare montana, desfasurata in nocturna.

alergare_montana_si_schi_sinaia_1420632630

Traseul celor doua probe este comun si masoara 6,69 km lungime, cu o diferenta de nivel pozitiva de 1217 m. Plecarea se face de la Primaria Sinaia, de unde participantii se vor indrepta catre statia inferioara a telegondolei Sinaia si vor urma ruta Partia Noua – Cota 1400 – Partia Drumul de Vara, cu finish la Cabana Miorita de la Cota 2000.

Startul va fi dat la ora 17:00, iar la final, atat pentru schi alpinism, cat si pentru alergare montana, clasamentele vor fi intocmite pe categoriile de varsta sub 35 si peste 35 de ani, la masculin, respectiv open feminin. Vor fi oferite premii in bani.

Declaratia de participare poate fi descarcata de pe www.outdoorromania.ro, iar inscrierea in competitie se face prin trimiterea acesteia la adresa mountain.assault@gmail.com, pana la data de 14 februarie (ora 24:00). Taxa de participare este 60 de lei, numarul maxim de locuri fiind 100 (schi + alergare).

SURSA: http://www.insport.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…