Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Președintelui Fundației Culturale Bartoc – ing. Dan Alexandru Bartoc i-a fost înmânat titlul de ”Cetățean de onoare al orașului Bușteni”

Președintelui Fundației Culturale Bartoc – ing. Dan Alexandru Bartoc i-a fost înmânat titlul de ”Cetățean de onoare al orașului Bușteni”

1 min read
0
0
656

Ieri-seară, președintelui Fundației Culturale Bartoc – ing. Dan Alexandru Bartoc i-a fost înmânat titlul de ”Cetățean de onoare al orașului Bușteni” de către primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin.

DSC_2054

Dan Alexandru Bartoc a primit această distincție prin Hotărârea Consiliului local Bușteni nr. 163 din luna august 2014 pentru contribuția sa adusă la introducerea Crucii Eroilor Neamului în Guiness World Records, ca fiind cea mai înaltă cruce din lume (39,30 m), amplasată la peste 2291 metri.

Prezent la eveniment a fost și Ronald Gavril, boxer român cu un palmares impresionant, care la 29 de ani deține 11 victorii la profesioniști, dintre care 9 obținute prin knock out, situat în momentul de față pe locul 39 în lume.

DSC_2185

Ronald Gavril, cel care îi calcă pe urme lui Lucian Bute, alături de Dan Bartoc și de Emanoil Savin au petrecut în crama Hotelului Alexandros, în aceeași locație în care a petrecut și Lucian Bute înainte de a deveni campion mondial.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…