Home Schi la Azuga în prag de Florii

Schi la Azuga în prag de Florii

2 min read
0
0
217

Împătimiţii sporturilor de iarnă au profitat din plin de zăpada căzută în ultimele zile pe Valea Prahovei şi au schiat acum mai bine decât în miezul iernii. Cea mai căutată pârtie a fost în Azuga, unde stratul de zăpadă a depaşit chiar şi o jumătate de metru iar telegondola a funcţionat la capacitate maxima.
Turiştii din toate colţurile ţării au aflat de ninsorile care au pus stăpânire pe staţiunile din Valea Prahovei în ultimele zile şi au luat cu asalt pârtiile din zonă. Dacă la Sinaia schiorii nu au putut profita de stratul de zăpadă depus din cauza vizibilităţii foarte reduse, la Azuga aceştia s-au simţit ca în plin sezon hibernal.
La telegondola care preia turiştii la pârtiile din Azuga a fost aglomeraţie ca în miezul iernii,chiar dacă temperaturile au crescut astăzi,însă un pic de caldură, cum au denumit-o turiştii nu a fost un impediment pentru iubitorii sporturilor de iarnă.
Schiorii speră că şi duminică, de sărbătoarea floriilor, să poată schia şi, cu puţin noroc, chiar şi de paşte, iar meteorologii, spun că sunt şanse ca sporturile de iarnă să fie practicate în bune condiţiuni pînă la sfârşitul lunii.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ExDPHF-UdvE

SURSA: http://www.stiriploiesti.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…