Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Busteniul gazduieste Galele Teatrului Studentesc

Busteniul gazduieste Galele Teatrului Studentesc

2 min read
0
0
272

In perioada 11- 12 noiembrie, la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Busteni se va desfasura cea de-a VII-a editie a Galelor Teatrului Studentesc “Seri in lumea Thaliei”, organizata de Casa de Cultura a Studentilor din Ploiesti, sub patronajul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.

Evenimentul reprezinta o ocazie pentru descoperirea unui numar cat mai mare de tineri talentati in domeniul artistic. Editia din acest an se va desfasura pe trei sectiuni: teatru, teatru-dans, teatru de revista. Juriul concursului va fi format din actori si regizori, care vor evalua originalitatea, valoarea interpretativa, impresia artistica, dictia, regia si scenografia fiecarui spectacol.

Trupa “Imago” din Cluj- Napoca va urca prima pe scena, in seara de deschidere a galelor, la ora 16.00. Publicul va putea urmari, apoi, spectacole ale formatiilor artistice “Trupa de ocazie” – din Targu Mures, “De ce ficatul?” – din Galati, “Thespis” – din Timisoara, “Theatron” – din Craiova. Din Ploiesti, va participa la eveniment ansamblul artistic “Academic Star”, reprezentant al UPG, care va prezenta piesa “Hangita” de Carlo Goldoni. Sambata, 12 noiembrie, sunt programate spectacole sustinte de: Compania de teatru “Microbis” – din Sibiu, trupa “Ludic” – din Iasi, trupa “Gaudeamus” – din Cluj-Napoca, trupa “Thespis” – din Timisoara. Trupa “Moft” – din Ploiesti, care va prezenta piesa “Steaua fara nume”.

In program mai sunt incluse un recital vocal instrumental sustinut de Claudia Codreanu – mezzosoprana, si Constantin Soare (chitara si lauta) si un spectacol de divertisment oferit de formatiile Casei de Cultura a Studentilor Ploiesti. Festivitatea de premiere va avea loc in aceeasi zi, incepand cu ora 20.30.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…