Home Breaking News Stiri Brasov Se anunţă temperaturi de minus 30 de grade C în judeţ

Se anunţă temperaturi de minus 30 de grade C în judeţ

2 min read
0
0
342

Vine un nou val de ger peste judeţul nostru, plus chiciură, anunţă meteorologii. Începând de marţi, mercurul din termomentre va coborî şi până la minus 30.

Singura problemă din judeţul nostru este înregistrată la capitolul trafic, mai ales DN 1 A, drum pe care accesul rămâne restricţionat şi asta din cauza dificultăţilor din judeţul Prahova. “Alte drumuri judeţene sau comunale nu au fost semnalate cu dificultăţi, se circulă în condiţii foarte bune, zic eu, pe toate drumurile judeţene” a declarat pentru brasovultau.ro comisar şef Claudiu Tămârjan şeful Serviciului Rutier Braşov. “Există o singură problemă cu DN1 A, dar nu pe segmentul de drum naţional care se află pe teritoriul judeţului nostru, ci în judeţul Prahova şi unde am aflat cu surprindere că unul din motivele pentru care drumul respectiv nu este la parametri este din cauza lipsei de sare” a precizat Ion Gonţea, prefectul Braşovului. “Gerul e pe noi de marţi noaptea, minus 21, până la minus 30 de grade, mai ales pentru zona Babarunca” a precizat Nicolae Ionaşcu, director Sistemul de Gospodărire al Apelor, Apa Olt.

Totuşi vremea a mai cauzat ceva probleme şi pe căile ferate. Deşi la Braşov nu sunt trenuri anulate ci doar întârzieri, nu foarte mari, spun reprezentanţii regionalei Braşov la Predeal a fost nevoie de intervenţia armatei pentru deszăpezire.

SURSA: http://www.bzf.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…