Home Se apropie Crăciunul pe rit vechi

Se apropie Crăciunul pe rit vechi

2 min read
0
0
278

Credeţi că sărbătorile sunt pe sfârşite? Nici pomeneală! Staţiunile montane sunt luate din nou cu asalt de petrecăreţi. Moldovenii, ruşii şi sârbii se pregătesc pentru Crăciunul pe stil vechi.

Nici n-au plecat bine turiştii din staţiunile montane, că hotelierii se pregătesc deja pentru altă tură de petrecăreţi. Mii de turişti veniţi din Republica Moldova, Rusia şi Ucraina vor lua cu asalt hotelurile la sfârşitul acestei săptămâni. Ei vor sărbători Crăciunul. Aşa că hotelurile şi pensiunile din Poiana Braşov au început pregătirile.

Dacă pachetul de primul Crăciun a costat peste 300 de euro trei zile, de data aceasta străinii vor plăti un preţ mai avantajos. Bucătarii au început şi ei pregătirile. Deja ştiu ce bunătăţi trebuie să pregătească.

Chiar dacă în Braşov nu a mai nins, tunurile de pe pârtiile de schi funcţionează, aşa că toţi turiştii se vor putea bucura de mica vacanţă. La sfârşitul acestei săptămâni câteva mii de turişti sunt aşteptaţi să ajungă în staţiunile montane. Dacă vreţi să vă petreceţi week end-ul acolo, nu uitaţi să vă rezervaţi camere din timp!

SURSA: http://stiri.kanald.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …